Bus huren in Friesland

Wil je een bus of touringcar huren in Leeuwarden, Heerenveen of de provincie Friesland? Dan ben je bij Arriva Touring aan het juiste adres. We bieden onze touring diensten in geheel Groningen, Friesland en Drenthe aan. Vervoer naar iedere locatie, zowel binnen Nederland als naar het buitenland is mogelijk. Ongeacht de grootte van uw groep, zijn er bussen en touringcars beschikbaar in diverse formaten, waaronder minibussen en grote luxe touringcars. Zo kunt u altijd het juiste voertuig vinden dat aan uw reisbehoeften voldoet. Wij kunnen u helpen met iedere aanvraag. Een bus of touringcar huren in Friesland? Vraag direct een offerte aan!Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Touringcar of bus huren Friesland

Wil je een bus of touringcar huren in Leeuwarden, Heerenveen of de provincie Friesland? Dan ben je bij Arriva Touring aan het juiste adres. We bieden onze touring diensten in geheel Groningen, Friesland en Drenthe aan. Vervoer naar iedere locatie, zowel binnen Nederland als naar het buitenland is mogelijk. Ongeacht de grootte van uw groep, zijn er bussen en touringcars beschikbaar in diverse formaten, waaronder minibussen en grote luxe touringcars. Zo kunt u altijd het juiste voertuig vinden dat aan uw reisbehoeften voldoet. Wij kunnen u helpen met iedere aanvraag. Een bus of touringcar huren in Friesland? Vraag direct een offerte aan!

Bussen en touringcars Friesland

Arriva Touring is gevestigd in Groningen. Vanaf deze plek verzorgen wij het vervoer voor diverse groepen in zowel Groningen, Friesland als Drenthe. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor busverhuur in Noord-Nederland. In Friesland verzorgen wij het besloten vervoer onder andere in de plaatsen Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Surhuisterveen, Harlingen, Sneek, Oosterwolde, Appelscha, Ljouwert, Stavoren en natuurlijk ook de Friesche Elfstedentocht plaatsen! Meer informatie over busverhuur in Friesland? Bekijk onze veelgestelde vragen sectie onderaan de pagina of neem direct contact met ons op via 088 – 277 81 00.


Evenementenvervoer op maat in Friesland

Heeft u vervoer nodig voor een bedrijfsuitje of een groepsreis in Friesland? Bij ons kunt u rekenen op diverse vervoersmogelijkheden en services die perfect aansluiten op uw behoeften. Wij streven ernaar om de organisatoren van evenementen volledig te ontzorgen. Dat betekent dat we met u meedenken en flexibel zijn. Als uw plannen op de dag zelf veranderen, geen probleem! Neem direct contact met ons op, zodat wij snel kunnen reageren. Een goede communicatie met de vervoerder is essentieel voor een vlekkeloos verloop van uw reis of evenement.


Voordelen bus of touringcar huren Friesland bij Arriva Touring

Het huren van een touringcar bij Arriva Touring betekent een zorgeloze en veilige rit naar de door u gekozen bestemming. Hieronder vindt u de voordelen op een rij. 

  • Onze bussen zijn ISO 27001, 12001 & 9001 gecertificeerd, waarmee we voldoen aan de strengste kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid eisen.
  • U kunt uw eigen reis op maat samenstellen: we hebben verschillende touringcars beschikbaar en we rijden u naar welke plek dan ook.
  • De bussen beschikken over toiletten, airconditioning en comfortabele stoelen.
  • We bieden de mogelijkheid om duurzaam te rijden door de HVO brandstof die maar liefst 90% minder CO2 uitstoot veroorzaakt.


Uw eigen reis op maat gemaakt?

Bij ons vindt u altijd het juiste vervoer voor uw specifieke wensen. Arriva Touring heeft een breed scala van meer dan 60 bussen en touringcars in Friesland, geschikt voor verschillende groepsgroottes. Dus wilt u een bus of touringcar huren in Friesland? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bel ons voor meer informatie over de mogelijkheden.Inspiratie groepsuitjes in de omgeving van Friesland

Heeft u nog geen geschikt groepsuitje gevonden? Wij bieden verschillende dagtochten aan in Friesland waarbij het vervoer ook voor u geregeld wordt. Ontdek de historie van de Kop van Noord-Holland tijdens onze groepsdagtocht in West-Friesland. De hele dag staat in het teken van bevrijding, waarbij u verschillende dorpjes en een museum zal bezoeken. Of stap in de voetsporen van Grutte Pier, met een bezoek aan de brouwerij en prachtige vaartocht over de Friese meren in de omgeving van Barthlehiem. Benieuwd naar de mogelijkheden? Arriva Touring biedt diverse groepsuitjes inclusief het huren van een bus in Friesland aan. 

 


Veelgestelde vragen bus huren Friesland

 

Wat is het verschil tussen een bus en touringcar?

De term bus wordt vaak gebruikt als het gaat om grote voertuigen die meer dan 8 reizigers kunnen vervoeren. Zo bestaan er minibussen, partybussen, lijndienst bussen maar ook touringcars. Een touringcar is een grotere bus met meerdere faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een toilet, verstelbare stoelen, film/animatie mogelijkheden en extra bagageruimte.

Welke kosten zijn verbonden aan het huren van een bus of touringcar?

De kosten van het huren van een bus of touringcar in Friesland hangt van diverse factoren af. Denk bijvoorbeeld aan het type evenement: eendaags of meerdaags, de groepsgrootte en de wensen van uw kant. Als u een prijsopgave wilt ontvangen voor uw specifieke reis, kunt u het beste vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Zijn de kosten van de buschauffeur inbegrepen bij de verhuurprijs?*

De kosten van de buschauffeur zijn altijd inbegrepen bij de prijs van het busverhuur. Het is daarnaast ook niet mogelijk om een bus zonder chauffeur te huren bij Arriva Touring.

Welke faciliteiten heeft een bus/touringcar?

Dit verschilt per bus, de ene touringcar biedt meer mogelijkheden dan de andere. Faciliteiten waarover al onze bussen beschikken zijn in ieder geval: veiligheidsgordels, bagageruimte, airconditioning, toilet en audio mogelijkheden. 

Hoe kan ik een bus reserveren?

Onze bussen kunt u reserveren door te klikken op de knop met de tekst ‘Vraag nu gratis een offerte aan’. Komt u niet helemaal uit het formulier of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 088 – 277 81 00. 

Is het verplicht om gordels te dragen in een bus?

Al onze touringcars beschikken over de mogelijkheid om een gordel te dragen. Wanneer dit het geval is, is het wettelijk verplicht om een gordel te dragen in de bus. Wanneer u naar het toilet moet, is het uiteraard toegestaan om de gordel los te doen. Let op: passagiers van 12 jaar en ouder zijn zelf verantwoordelijk voor het dragen van een gordel in een bus. Echter zullen onze buschauffeurs aan het begin van de reis vermelden dat het dragen van een gordel verplicht is.

Zijn passagiers verzekerd tijdens een reis in de bus?

Ja, alle passagiers zijn verzekerd wanneer u gebruik maakt van onze bussen. Hou er wel rekening mee dat zodra de passagiers de bus verlaten, de verzekering stopt. Wanneer u zich ook tijdens een groepsuitje of evenement wilt laten verzekeren, doet u er goed aan om apart een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten.