86-persoons dubbeldekker. Nieuw!

Voor grotere groepen hebben wij ook een dubbeldekker; een 85+1-persoons, de eerste Volvo 9700 DD dubbeldekker in Nederland! Deze nieuwste 86-persoons touringcar is van alle gemakken voorzien, bijvoorbeeld met een USB aansluiting bij iedere stoel en een extra grote bagageruimte!

 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

86-persoons dubbeldekker

De eerste Volvo 9700 DD dubbeldekker in Nederland! Wilt u een bus huren voor een groot gezelschap en wilt u met elkaar in 1 bus zitten? Huur dan bij ons deze dubbeldekker. De Volvo 9700 DD is een uiterst flexibele dubbeldekker met een indrukwekkende capaciteit en veel mogelijkheden voor verschillende gebruiken. Deze prachtige nieuwe dubbeldekker voldoet aan al uw wensen.

De bus is voorzien van de standaard gemakken als:

  • CD, dvd en tv
  • Routebegeleiding
  • Koffiebar en magnetron
  • Toilet
  • Gordels
  • USB aansluiting bij iedere stoel
  • Extra grote bagageruimte!

U kunt als passagier zitten in comfortabele Volvo-coachstoelen, door veel klanten beschouwd als de meest comfortabele stoelen op de markt. Er zijn ruime bagagerekken en gebruiksvriendelijke servicesets en u kunt USB- en 230V-stopcontacten bestellen voor het opladen van mobiele telefoons en computers. Daarnaast heeft deze dubbeldekker ook 2 tafeltjes op de benedenverdieping voor 4 personen en zijn er 2 opgangen naar de bovenverdieping. De bus is ook voorzien van camera’s. Extra’s bij deze mooie touringcar is de zeer uitgebreide koffievoorziening en als extra mogelijkheid een magnetron!

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op. Uw aanvraag, onze bussen!

Onze bussen kunt u huren in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe, waarbij wij stallingen hebben in Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Sneek en Maastricht.

 

Maak een 360 graden tour in onze nieuwe type dubbeldekker
(NB: onze standaard indeling heeft boven geen tafeltjes)