Ideeën voor schoolreizen en busreizen voor basisscholen en voortgezet onderwijs

Wilt u een schoolreis bus of touringcar huren voor een schoolreisje? Dan bent u aan het juiste adres bij Arriva Touring. Wij bieden naast los busvervoer voor schoolreizen ook complete schoolreisjes inclusief busvervoer aan. Denk bijvoorbeeld aan een schoolreis naar de Efteling inclusief bus. Arriva Touring is dé geschikte partner voor het schoolreis busvervoer van het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Naast het huren van een touringcar bus voor uw schoolreisje helpen wij u ook graag met de invulling van de dag. Wij bieden combinatie pakketten naar pretparken, dierentuinen en diverse steden in binnen- en buitenland. Hebt u zelf al een activiteit geboekt, dan is het ook mogelijk om alleen een bus met chauffeur te huren. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Ons moderne wagenpark telt 60 bussen, waarvan het grootste deel EEV of Euro VI-normering hebben.

Comfort: Schone, nette touringcars, airco, USB-aansluitingen in bussen vanaf 2016.
Veiligheid: Extra veiligheidscheck, veiligheidsfilm, EHBO-trommel, brandblusser, veiligheidshamer en gordels in alle bussen.
Multimedia / navigatieapparatuur: WiFi, multimediasysteem, CD/DVD- speler / TFT-schermen, reisleider microfoon, Rietveld-systeem.

Andere tips!

Busvervoer schoolreis

Arriva Touring rijdt al jarenlang voor diverse basisscholen, middelbare scholen en het voortgezet onderwijs. Voor zowel eendaagse als meerdaagse ritten, in het binnen- en buitenland. Hierbij verzorgen wij vaak niet alleen de rit, maar ook de catering, tickets voor attractieparken of accommodatie. Veelzijdig dus! Dankzij onze diversiteit in bussen en touringcars voor schoolreizen én enthousiaste en ervaren chauffeurs, maken wij van iedere rit voor uw leerlingen een succes! Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner in busvervoer voor scholen bent u bij Arriva Touring in goede handen.

Andere tips!


Schoolreis bus huren prijs

Een bus of touringcar huren voor uw schoolreisje, studiereis of excursie kan voordelig bij Arriva Touring. De prijs van het huren van de schoolreis bus hangt af van of u alleen de touringbus wilt huren, of dat u ook de invulling van de dag via ons wilt regelen. Voor een prijsopgave van dagreisjes met de bus kunt u ons offerteformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Heeft u liever telefonisch contact? Dan zijn wij bereikbaar op het volgende nummer: 088-2778100. 

Busmaatschappij schoolreis

Een schoolreis bus huren bij Arriva Touring betekent veilig en comfortabel vervoer voor uw leerlingen. Arriva Touring is ISO 9001/14001 gecertificeerd wat u onder andere garanties geeft over veiligheid, comfort, naleving van de rij- en rusttijden en milieuprestaties. Wanneer u bij ons een schoolreis bus huurt, kunt u rekenen op de volgende speerpunten uit onze dienstverlening.

Klantportaal en boekingsproces 

Het boeken van een schoolreis bus moet eenvoudig en duidelijk zijn, dat is waar Arriva Touring voor staat. Dat begint met een makkelijk te gebruiken klantenportaal en goed beschreven boekingsproces. Het portaal wordt voor u op maat ingericht en is online benaderbaar. De uitermate gebruiksvriendelijke manier van werken zal u overtuigen om snel en realtime inzage te krijgen in de geplande en gereden ritten.

Aanvullende diensten

Ook andere afspraken zijn goed te maken met Arriva Touring, bijvoorbeeld over aanvullende diensten die we kunnen leveren naast een schoolreisje bus. U kunt dan denken aan het verzorgen van entreekaarten voor attractieparken en /of musea, inclusief of exclusief iets lekkers. Ook het samenstellen van het reisprogramma, inclusief eventuele overnachtingen op uw bestemming ter plaatse behoort tot de mogelijkheden. De inhoud daarvan wordt in overleg met u afgestemd.

Veiligheid en calamiteiten

Wij doen er alles aan om de veiligheid van de leerlingen en onze touringcar chauffeur te borgen. Dankzij preventieve maatregelen – zoals een goede ritvoorbereiding en nuttige opleidingen – verkleinen wij de kans op een calamiteit tijdens een rit.

Opleiding en vaardigheden chauffeurs

Al onze chauffeurs voldoen aan de Code 95 richtlijnen, wat inhoudt dat iedere beroepschauffeur per 5 jaar 35 uur verplichte nascholing moet volgen. Bovendien hebben al onze chauffeurs een EHBO-diploma en/of een certificaat levensreddend handelen op zak. Wel zo prettig als er zich onderweg een incident met een van de leerlingen of begeleiders voordoet. Daarnaast zijn onze chauffeurs verplicht jaarlijks een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) aan te vragen. 

Klantvriendelijkheid

Wij streven naar een geweldige reiservaring met onze schoolreis bussen. Wij hebben veel ervaring in het vervoeren van verschillende groepen leerlingen, waarbij we voor iedere rit een passende chauffeur zoeken. Afhankelijk van de reis kan er ook een kennismaking voorafgaand aan de schoolreis plaatsvinden om op die manier voor een goede match tussen de scholen en onze chauffeurs te zorgen.

Schoolreis op maat

Klik op onderstaande button en vul het offerte aanvraagformulier in voor meer informatie over de prijzen, mogelijkheden voor het huren van een schoolreis bus en eventuele arrangementen of entree. Wij helpen u graag om voor uw groep de beste oplossing én de beste schoolreisjes bus te vinden.


Veelgestelde vragen – bus huren schoolreisje


Wat kost een schoolreis bus?

De kosten voor het huren van een schoolreis bus hangt af van verschillende factoren, waaronder de locatie en de groepsgrootte. Voor een gedetailleerde prijsopgave van een schoolreis bus kunt u het beste ons aanvraagformulier invullen. Doorgaans ontvangt u binnen een week een reactie van ons.  

Hoeveel zitplaatsen heeft een bus?

Arriva Touring beschikt over meerdere bussen, touringcars en dubbeldekkers die groepen van 18 tot en met 81 personen kunnen vervoeren.

Welke voorzieningen heeft een schoolreis bus? 

Al onze bussen die geschikt zijn voor schoolreizen en excursies beschikken over de volgende gemakken:

  • Comfort: Schone, nette touringcars, airco, USB-aansluitingen in bussen vanaf 2016.
  • Veiligheid: Extra veiligheidscheck, veiligheidsfilm, EHBO-trommel, brandblusser, veiligheidshamer en gordels in alle bussen.
  • Multimedia / navigatie apparatuur: WiFi, multimediasysteem, CD/DVD- speler / TFT-schermen, reisleider microfoon, Rietveld-systeem.

Uw eigen schoolreis op maat samenstellen?

Klik op onderstaande button, en vul het offerte aanvraagformulier in voor meer informatie over de prijzen, mogelijkheden voor het huren van een bus en eventuele arrangementen of entrees. Wij helpen u graag om voor uw groep de beste oplossing te vinden.