Wilt u op reis met een vriend, vriendin, partner, kleine groep of alleen?

Wilt u op reis met een vriend, vriendin, partner, kleine groep of alleen? Wij hebben hiervoor allerlei reizen samengesteld. Bekijkt u hiervoor onze dagtochten en- of meerdaagse reizen. Ook wanneer wij een reisdatum hebben voor een musical & event klik dan op de gewenste link van dagtochten, meerdaagse reizen of musicals & events voor het volledige overzicht.

Comfort: Schone, nette touringcars, airco, USB-aansluitingen in bussen vanaf 2016.
Veiligheid: Extra veiligheidscheck, veiligheidsfilm, EHBO-trommel, brandblusser, veiligheidshamer en gordels in alle bussen.
Multimedia / navigatieapparatuur: WiFi, multimediasysteem, CD/DVD- speler / TFT-schermen, reisleider microfoon, Rietveld-systeem.

Dagtochten

Gezellig een dagje weg met de bus met een vriendin, vriend of partner? Bij Arriva Touring bent u aan het juiste adres. Wij hebben een breed scala aan uiteenlopende dagtochten door heel Nederland. Onze dagtochten zijn met grote zorg samengesteld zodat u verzekerd bent van een geslaagd dagje uit. Verder hebben we een breed aanbod aan eendaagse busreizen die met name geschikt zijn voor senioren. Dit betreft met name dagtochten waarbij rekening is gehouden met diverse faciliteiten. Mocht u liever vanuit uw eigen idee een dagtocht per bus organiseren dan helpen wij u hier graag bij. Boek uw dagtocht vandaag nog online of neem telefonisch contact op.

Uw eigen reis op maat samenstellen?

Klik onderstaande button en vul het offerte aanvraagformulier in voor meer informatie over de prijzen, mogelijkheden voor het huren van een bus en eventuele arrangementen of entrees. Wij helpen u graag om voor uw groep de beste oplossing te vinden.