In samenwerking met Battlefield Tours & Liberation Tour Europe

Oorlogsherdenkingsreizen met Arriva Touring. EDITIE 2023 IS VOLGEBOEKT!

Na vele aanmeldingen voor editie 2022 hebben we wederom deze reis op onze kalender gezet; van 25-29 september 2023 gaan we weer richting de stranden van Normandië. Er is geen andere veldslag in de Tweede Wereldoorlog die méér indruk heeft gemaakt dan de landing van 125.000 geallieerde soldaten op de stranden van Normandië op 6 juni 1944, natuurlijk bekend als D-Day. Het luidde het begin in van de bevrijding van West Europa en het einde van 5 jaar Duitse bezetting. Wij laten u tijdens deze battlefield reis de meest interessante plekken zien met indrukwekkende verhalen over het verloop van de strijd en boeiende verhalen over de helden die hier tijdens de Tweede Wereldoorlog gevochten hebben. Dit is een herdenkingsreis om niet snel te vergeten.

Één van de onderscheidende pluspunten van onze Arriva Touring Tweede Wereldoorlogsreizen is de begeleiding van begin tot eind door een zeer deskundige gids die ons meeneemt naar de bekende historische locaties van deze slag, daarnaast zijn ook ontbijt, lunchpakketten en diners inbegrepen (door onvoorziene omstandigheden kan van het programma afgeweken worden).


De prijzen van deze reizen zijn inclusief:
• Reis per Comfort Class touringcar
• Meerdere hotelovernachtingen
• Ontbijt, lunchpakket en diner
• Begeleiding van een deskundige en gekwalificeerde gids
• Excursiegids
• Entree voor diverse musea
• Diner op de terugreis

• Opstapplaatsen in Groningen, Utrecht en Prinsenbeek (Normandië)
(Bekijk per reis de voorwaarden)

Mocht een bezoek aan de stranden van Normandië altijd al eens op uw verlanglijstje hebben gestaan, dan zijn deze Tweede Wereldoorlog reizen die wij in samenwerking met Battlefield Tours organiseren de uitgelezen kans om dit te gaan doen. Met opstapplaatsen in Groningen, Utrecht en Prinsenbeek is er altijd een mogelijkheid om mee te reizen. Niet alleen de overnachting en alle maaltijden maar ook de begeleiding van een zeer deskundige en gekwalificeerde gids en entrees van interessante musea zijn inbegrepen. Dit is de meest complete battlefield reis die op dit bevrijdingsreizen gebied wordt aangeboden!

Onze partners

Logo Liberation tour Europe en Battlefield

Bekijk ook deze indrukwekkende documentaire over de invasie in Normandië