Kerstmarkt dagtochten op 11 of 18 december

Traditionele (3e) Kerstdagtocht op 27 december

We zijn blij dat we voor u dit jaar onze traditionele kerstdagtocht mogen organiseren. Deze reis met een rondrit zal plaatsvinden op maandag 27 december en de bestemming is wegens groot succes wederom Restaurant Kriebelz in Terwolde waar u van een heerlijk diner-dansant gaat genieten. De hele dag vertoeven wij in de omgeving van Deventer, en kunt u genieten van o.a. een landgoederen rondrit met gids, en sluiten we de dag af met een 5-gangen diner dansant, live muziek en een presentje.

U kunt opstappen vanuit Leek, Roden, Peize, Hoogkerk, Drachten, Groningen, Assen en Hoogezand-Sappemeer. Gaat u ook met ons mee?

Personeelsreis? Uw eigen kerstreis op maat samenstellen?

Op zoek naar een leuke, sfeervolle activiteit met uw personeel? Wij brengen u graag per speciale kerst-touringcar vanaf een opstapplaats naar keuze naar bijvoorbeeld Bremen, Oldenburg of Münster! Een andere kerstmarkt is uiteraard ook mogelijk, U bepaald! Gezellig met z’n allen in onze bus in de juiste sferen komen, hoe leuk is dat. Wilt u dit inclusief overnachting? Alles is mogelijk, wij regelen het graag. Vul onderstaand offerte aanvraagformulier in en wij stellen voor u een kerstreis op maat samen!