Busreis naar de kerstmarkt in Bremen of Oldenburg. Met late terugreis om te genieten van de prachtige kerstsfeer!

Een ware klassieker is de kerstmarkt in Bremen. Wanneer u bij ons in de bus stapt hoeft u alleen nog maar te genieten van de kerstsfeer. Boek en ga met ons mee op kerstwinkeldagtocht naar de kerstmarkt in Bremen of Oldenburg. Vertrekdatum op zaterdag 9 en/of 16 december, vanuit Hoogkerk, stad Groningen en Hoogezand. (Busreis Bremen € 37,- , busreis Oldenburg €34,-) excl. reserveringskosten € 3,50 per boeking). Wilt u liever mee naar de kerstmarkt in Oldenburg (9 of 16 december)? Kerstshoppen en voorpret op de kerstmarkt in Oldenburg. De Lamberti-Kerstmarkt is weer te bezoeken met één van onze bussen tijdens onze kerstreis. Bekijk hier de reis.

Dit jaar kunt u extra lang genieten! Omdat in het donker met alle lampjes en verlichting de kerstsfeer pas echt voelbaar is, gaat u met onze dagtocht wat later in de avond (±20.00-20.30 uur) terug naar huis, dat is pas optimaal genieten van de kerstsfeer! Gaat u ook met ons mee?

Of ga mee genieten onze speciale kerstdagtochten!

Daarnaast hebben wij een prachtige dagtocht naar Orvelte, een prachtig authentiek dorp maar in december is het nog specialer. Op een aantal dagen wordt het oeroude dorp omgetoverd in een prachtig winterdorp. In alle straatjes, winkeltjes proeft u de Kerstsfeer. Wij laten u graag kennismaken met dit gezellige oerdorp in Kerstsfeer. Lekker strun’n (snuffelen) langs de oude boerderijen en huizen: deur in, deur uit. Op zoek naar het verhaal en de nostalgie van vroeger. Al vanaf € 59,- p.p. incl. winterkostbuffet.

Of geniet van onze traditionele 3e kerstdagtocht naar Dalfsen. Restaurant Expo Madrid in Dalfsen is een zeer origineel en leuk restaurant. Er hangt hier een unieke versie van Rembrandt’s meesterwerk ‘De Nachtwacht’ en wel in de oorspronkelijke grootte van 3.90 x 4.80 meter waar u uitleg over krijgt. Maar we doen veel meer op deze dag. We beginnen uiteraard met een kopje koffie of thee met iets lekkers. Daarna volgt het bezoek aan de Nachtwacht met uitleg. In het restaurant wordt aansluitend het Kerstdiner gereserveerd. We sluiten daarna af met een echte Kerstbingo onder het genot van een kopje koffie of thee met een bonbonnetje.

Uw eigen reis op maat samenstellen?

Klik onderstaande button en vul het offerte aanvraagformulier in voor meer informatie over de prijzen, mogelijkheden voor het huren van een bus en eventuele arrangementen of entrees. Wij helpen u graag om de beste oplossing te vinden.