Beleef de Duitse kerstmarkten

Per speciale kerst-touringcar reist u vanaf een opstapplaats van uw keuze naar de kerstmarkt in Bremen, Oldenburg of Münster! Beleef de kerstmarkt met al uw zintuigen! De geur van vers gebrande amandelen, kaneel en Glühwein hangt in de lucht. Kerstliederen en bazuingeschal klinken op het Rathaus en de verlichte straatjes rondom. Eindeloos struinen langs de mooi versierde kraampjes en snuffelen tussen het koopwaar… Kerstreis vertrekdata op 21 december. Onderstaand zijn de opstaptijden en routes van deze kerst dagtocht te vinden. Met de kerstreizen van Arriva Touring komt u al volop in de kerststemming! 
Download en bekijk ook onze kerstmarkt flyer!

Kerstdagtocht op 27 december

Dit jaar kunt u ook weer met onze traditionele kerstdagtocht mee op reis. Elk jaar organiseren wij een gezellige dagtocht op 2e kerstdag. Het vinden van een betaalbaar en kwalitatief goed restaurant op 2e kerstdag wordt ieder jaar moeilijker en dat bracht ons op het idee om het dit jaar een keer anders te gaan doen. De tocht is deze keer niet op donderdag 26, maar op vrijdag 27 december. Op vrijdag 27 december vertoeven wij in de omgeving van Deventer, en kunt u genieten van o.a. een landgoederen rondrit met gids, en sluiten we de dag af met een 5-gangen diner dansant, live muziek en een presentje. U kunt opstappen vanuit Peize, Roden, Leek, Drachten, Groningen, Assen, Appingedam, Delfzijl en Hoogezand. Gaat u ook met ons mee?
Download en bekijk ook onze kerstdagtocht flyer (met opstapplaatsen en tijden)!

Personeelsreis? Uw eigen kerstreis op maat samenstellen?

Op zoek naar een leuke, sfeervolle activiteit met uw personeel? Wij brengen u graag per speciale kerst-touringcar vanaf een opstapplaats naar keuze naar bijvoorbeeld Bremen, Oldenburg of Münster! Een andere kerstmarkt is uiteraard ook mogelijk, U bepaald! Gezellig met z’n allen in onze bus in de juiste sferen komen, hoe leuk is dat. Wilt u dit inclusief overnachting? Alles is mogelijk, wij regelen het graag. Vul onderstaand offerte aanvraagformulier in en wij stellen voor u een kerstreis op maat samen!