Kerstmarkt Oldenburg

Kerstshoppen en voorpret in Oldenburg. De Lamberti-Kerstmarkt is vanaf 7 december weer te bezoeken met één van onze bussen. Vertrekdata op 7, 14 of 21 december. Onderstaand zijn de opstaptijden en routes te vinden. Gaat u ook mee?
Al vanaf
 24,50

Legenda

Green
Datum beschikbaar
Partial
Datum beperkt beschikbaar
Gray
Geen geldige reisdatum
Red
Datum is volgeboekt

Beschrijving

Vanuit Groningen naar Oldenburg met de bus brengen wij u volledig in de kerstsfeer. Dit jaar brengen wij u naar de mooiste kerstmarkten in wel heel speciale bussen! Kerstelijk versierd met bijpassende muziek met wat lekkers! 

De opening van de traditionele Lamberti-Kerstmarkt op 28 november om 17 uur vormt in Oldenburg de opmaat naar Kerstmis. Redenen om de traditionele kerstmarkt in Oldenburg te bezoeken zijn er minstens 125, want in evenzoveel kraampjes bieden de handelaren vier weken lang hun koopwaar aan. De kerstmarkt bevindt zich voor het historische decor van het raadhuis alsmede op de Schlossplatz. Het aanbod is even gevarieerd als fascinerend, en dit jaar bovendien zeer omvangrijk.

Nog meer zien van Oldenburg? U kunt uw bezoek aan de Lamberti-markt met een rondleiding combineren of de nieuwe Touristinformation in het Schlaue Haus Oldenburg bezoeken. Dit ligt direct tegenover het Oldenburger Schloss. Vergeet ook de Weihnachtsmarkt niet!

 

Opstaptijden

Opstaptijden en locaties Oldenburg kerstmarkt

  • 11.15 uur Hoogkerk, Carpoolplaats
  • 11.30 uur Groningen, Station
  • 11.45 uur Groningen, Kardinge
  • 12.00 uur Hoogezand, bushalte Kerkstraat
  • 12.10 uur Zuidbroek, Van der Valk
  • 12.25 uur Winschoten, station

Vertrek terugreis: Oldenburg, 19.30 uur

Andere suggesties…