Bus huren in Drenthe

Bus huren in Assen, Emmen of provincie Drenthe? Een touringcar of semi touringcar (zonder toilet) of OV-bussen voor grootschalig vervoer, alles is bij ons mogelijk. Mail of bel ons en vraag naar de mogelijkheden.
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Touringcar of bus huren in Drenthe

Wilt u een bus huren in de gemeente Assen, Emmen of de provincie Drenthe? Bel dan met Arriva Touring! Wij bieden onze touringcar diensten in geheel Groningen, Friesland en Drenthe aan. Wilt u ook een bus huren voor vervoer  naar binnen- en buitenland naar iedere denkbare bestemming? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u met iedere aanvraag helpen. Wij verzorgen het besloten vervoer in de provincie Drenthe, waaronder ook in de plaatsen Assen, Hoogeveen, Emmen, Klazienaveen, Vries, Zuidlaren, Borger, Dwingeloo, Dalen, Coevorden, Vries. Heeft u vervoer nodig voor een bedrijfsuitje, groepsreis, vereniging, dagtocht of evenement neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Mocht u vragen hebben over het vervoer in de regio Drenthe, bel met 088- 2778100.

Touringcar huren in Drenthe: stel uw reis op maat samen

Voor iedere aanvraag hebben wij passend vervoer beschikbaar. Onderstaand vindt u een overzicht van onze touringcars en bussen. Van 19 personen tot een dubbeldekker van 81 personen, we hebben het allemaal voor u. Dus wilt u een bus huren in Drenthe, Groningen of Friesland? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan of bel ons voor de mogelijkheden.

Voordelen bus of touringcar huren in Drenthe bij Arriva Touring

Het huren van een touringcar of bus bij Arriva Touring betekent een zorgeloze en veilige rit naar de door u gekozen bestemming. Hieronder vindt u de voordelen op een rij. 

  • Onze bussen zijn ISO 27001, 12001 & 9001 gecertificeerd, waarmee we voldoen aan de strengste kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid eisen.
  • U kunt uw eigen reis op maat samenstellen: we hebben verschillende touringcars beschikbaar en we rijden u naar welke plek dan ook.
  • De bussen beschikken over toiletten, airconditioning en comfortabele stoelen.

We bieden de mogelijkheid om duurzaam te rijden door de HVO brandstof die maar liefst 90% minder CO2 uitstoot veroorzaakt.

Uw eigen reis op maat gemaakt?

Bij ons vindt u altijd het juiste vervoer voor uw specifieke wensen. Arriva Touring heeft een breed scala van meer dan 60 bussen en touringcars in Drenthe, geschikt voor verschillende groepsgroottes. Dus wilt u een bus of touringcar huren in Drenthe? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bel ons voor meer informatie over de mogelijkheden.Inspiratie groepsuitjes in de omgeving van Drenthe

Heeft u nog geen geschikt groepsuitje gevonden? Wij bieden verschillende groepsdagtochten aan in Drenthe waarbij het vervoer ook voor u geregeld wordt. Ontdek de historie van de hunebedbouwers in Hunebedmuseum. Met moderne technieken beleeft en ziet u het verleden. Met spectaculaire maquettes en visuele effecten, er is zelfs een compleet hunebed. Na het bezoek aan de hunebedden rijden we door naar het oosten van Drenthe, naar Frederiksoord. Of u houdt van asperges? Dan is dit de perfecte groepsdagtocht voor u: genieten van de asperges en rijden op een smalspoorlijn in Drenthe.

 


Veelgestelde vragen bus huren in Drenthe

 

Wat is het verschil tussen een bus en touringcar?

De term bus wordt vaak gebruikt als het gaat om grote voertuigen die meer dan 8 reizigers kunnen vervoeren. Zo bestaan er minibussen, partybussen, lijndienst bussen maar ook touringcars. Een touringcar is een grotere bus met meerdere faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een toilet, verstelbare stoelen, film/animatie mogelijkheden en extra bagageruimte.

Welke kosten zijn verbonden aan het huren van een bus of touringcar?

De kosten van het huren van een bus of touringcar in Drenthe hangt van diverse factoren af. Denk bijvoorbeeld aan het type evenement: eendaags of meerdaags, de groepsgrootte en de wensen van uw kant. Als u een prijsopgave wilt ontvangen voor uw specifieke reis, kunt u het beste vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Zijn de kosten van de buschauffeur inbegrepen bij de verhuurprijs?*

De kosten van de buschauffeur zijn altijd inbegrepen bij de prijs van het busverhuur. Het is daarnaast ook niet mogelijk om een bus zonder chauffeur te huren bij Arriva Touring.

Welke faciliteiten heeft een bus/touringcar?

Dit verschilt per bus, de ene touringcar biedt meer mogelijkheden dan de andere. Faciliteiten waarover al onze bussen beschikken zijn in ieder geval: veiligheidsgordels, bagageruimte, airconditioning, toilet en audio mogelijkheden. 

Hoe kan ik een bus reserveren?

Onze bussen kunt u reserveren door te klikken op de knop met de tekst ‘Vraag nu gratis een offerte aan’. Komt u niet helemaal uit het formulier of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 088 – 277 81 00. 

Is het verplicht om gordels te dragen in een bus?

Al onze touringcars beschikken over de mogelijkheid om een gordel te dragen. Wanneer dit het geval is, is het wettelijk verplicht om een gordel te dragen in de bus. Wanneer u naar het toilet moet, is het uiteraard toegestaan om de gordel los te doen. Let op: passagiers van 12 jaar en ouder zijn zelf verantwoordelijk voor het dragen van een gordel in een bus. Echter zullen onze buschauffeurs aan het begin van de reis vermelden dat het dragen van een gordel verplicht is.

Zijn passagiers verzekerd tijdens een reis in de bus?

Ja, alle passagiers zijn verzekerd wanneer u gebruik maakt van onze bussen. Hou er wel rekening mee dat zodra de passagiers de bus verlaten, de verzekering stopt. Wanneer u zich ook tijdens een groepsuitje of evenement wilt laten verzekeren, doet u er goed aan om apart een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten.