Bus huren in Groningen

Bus huren in de stad of provincie Groningen? Een touringcar of semi touringcar (zonder toilet) of OV-bussen voor grootschalig vervoer, alles is bij ons mogelijk. Mail of bel ons en vraag naar de mogelijkheden.
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Bussen Groningen

Een bus huren in de Stad Groningen of provincie Groningen, bel dan met Arriva Touring! Wij bieden onze touringcar diensten in geheel Groningen, Friesland en Drenthe aan. Wilt u ook een bus huren voor vervoer naar binnen- en buitenland naar iedere denkbare bestemming? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u met iedere aanvraag helpen.

Wij verzorgen het besloten vervoer in Groningen, waaronder in de plaatsen Groningen, Winschoten, Oldambt, Zuidhorn, Delfzijl, Ter Apel, Appingedam, Hoogezand-Sappemeer, Loppersum, Eemsdelta en Stadskanaal.

Heeft u vervoer nodig voor een bedrijfsuitje, groepsreis, vereniging, dagtocht of evenement neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Mocht u vragen hebben over het vervoer in de regio Groningen, bel met 088- 2778100

 

Uw eigen reis op maat samenstellen?
Voor iedere aanvraag hebben wij passend vervoer beschikbaar. Hierboven vindt u een overzicht van onze bussen. Van 19 personen tot een dubbeldekker van 81 personen, we hebben het allemaal voor u. Dus wilt u een bus huren in Groningen, Friesland of Drenthe, vraag hier een vrijblijvende offerte aan of bel ons voor de mogelijkheden.