Bus huren in Groningen

Heeft u vervoer nodig voor een groepsuitje in de regio Groningen? Neem contact op voor de mogelijkheden! ✔️Veilig op de weg ✔️Flexibel & betrouwbaar
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Bus huren in Groningen

Bent u op zoek naar een comfortabele en betrouwbare manier om met een groep mensen te reizen vanuit de regio Groningen? Dan bent u bij Arriva Touring aan het goede adres. Of het nu gaat om een schoolreis, een bedrijfsuitje, een sportevenement of een andere groepsreis, een touringcar biedt voldoende ruimte en gemak voor uw passagiers. Van een lokale dagtocht tot een meerdaagse busreis naar het buitenland, alles is mogelijk bij ons! Of u nu met een kleine of grote groep reist, er zijn verschillende bussen en touringcars beschikbaar in verschillende maten, variërend van minibussen tot grote luxe touringcars. 

Een bus of touringcar huren in Groningen? Vraag direct een offerte aan!

 

Bus huren Groningen met chauffeur

Onze bussen en touringcars worden verhuurd met een ervaren chauffeur. Onze toegewijde medewerkers streven naar de hoogste kwaliteit en service in de regio. U hoeft zich geen zorgen te maken over het rijden, het navigeren door onbekende gebieden of het vinden van parkeerplaatsen. Een ervaren chauffeur zorgt voor het vervoer, waardoor u kunt ontspannen en genieten van de reis. Bovendien kennen touringcarchauffeurs vaak de beste routes en kunnen ze waardevolle lokale tips en informatie delen. Zo zorgen we voor een zo comfortabel en veilig mogelijke reis.

Voordelen touringcar huren in Groningen bij Arriva Touring

Het huren van een touringcar of bus bij Arriva Touring betekent een zorgeloze en veilige rit naar de door u gekozen bestemming. Hieronder vindt u de voordelen op een rij. 

  • Onze bussen zijn ISO 27001, 12001 & 9001 gecertificeerd, waarmee we voldoen aan de strengste kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid eisen.
  • U kunt uw eigen reis op maat samenstellen: we hebben verschillende touringcars beschikbaar en we rijden u naar welke plek dan ook.
  • De bussen beschikken over toiletten, airconditioning en comfortabele stoelen.
  • We bieden de mogelijkheid om duurzaam te rijden door de HVO brandstof die maar liefst 90% minder CO2 uitstoot veroorzaakt. 

Uw eigen reis op maat samenstellen?

Wilt u een bus of touringcar huren vanuit de regio Groningen? Voor iedere aanvraag hebben wij passend vervoer beschikbaar. Arriva Touring beschikt over ruim 60 bussen in Groningen die geschikt zijn voor verschillende groepsgroottes. Zo bieden wij vervoer aan voor 19, 38, 50 of 60 personen. Voor grotere groepen, tot maximaal 75 of 81 personen, stellen wij onze dubbeldekkers ter beschikking. Al onze bussen verkeren in goede staat en zijn uitstekend onderhouden, uw veiligheid staat bij ons voorop. Bent u opzoek naar busvervoer in Groningen, vraag hier een vrijblijvende offerte aan of bel ons voor de mogelijkheden!Inspiratie groepsuitjes in de omgeving van Groningen

Bent u op zoek naar een geschikt uitje voor een teambuildingsdag of een ander groepsuitje in de omgeving van Groningen? Kijk dan een tussen onze inspiratie reis opties. Zo bieden wij bijvoorbeeld een middagtocht “Er gaat niets boven Groningen aan”, waarin u kennismaakt met het prachtige Groninger landschap. Liever een cultureel uitje? Informeer dan naar onze speciale NNO touringcar die je bijvoorbeeld meeneemt naar het Nederlands museum voor strips, animatie en games in het Forum Groningen. Arriva Touring biedt diverse groepsuitjes aan inclusief het huren van een bus in Groningen. 

 

 

Veelgestelde vragen

 

Wat is het verschil tussen een bus en touringcar?

De term bus wordt vaak gebruikt als het gaat om grote voertuigen die meer dan 8 reizigers kunnen vervoeren. Zo bestaan er minibussen, partybussen, lijndienst bussen maar ook touringcars. Een touringcar is een grotere bus met meerdere faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een toilet, verstelbare stoelen, film/animatie mogelijkheden en extra bagageruimte.

 

Welke kosten zijn verbonden aan het huren van een bus of touringcar?

De kosten van het huren van een bus of touringcar in Groningen hangt van diverse factoren af. Denk bijvoorbeeld aan het type evenement: 1 daags of meerdaags, de groepsgrootte en de wensen van uw kant. Als u een prijsopgave wilt ontvangen voor uw specifieke reis, kunt u het beste vrijblijvend een offerte aanvragen

 

Zijn de kosten van de buschauffeur inbegrepen bij de verhuurprijs?

De kosten van de buschauffeur zijn altijd inbegrepen bij de prijs van het busverhuur. Het is daarnaast ook niet mogelijk om een bus zonder chauffeur te huren bij Arriva Touring.

 

Welke faciliteiten heeft een bus/touringcar?*

Dit verschilt per bus, de ene touringcar biedt meer mogelijkheden dan de andere. Faciliteiten waarover al onze bussen beschikken zijn in ieder geval: veiligheidsgordels, bagageruimte, airconditioning, toilet en audio mogelijkheden.

 

Hoe kan ik een bus reserveren?

Onze bussen kunt u reserveren door te klikken op de knop met de tekst ‘Vraag nu gratis een offerte aan’. Komt u niet helemaal uit het formulier of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 088 – 277 81 00. 

 

Is het verplicht om gordels te dragen in een bus?

Al onze touringcars beschikken over de mogelijkheid om een gordel te dragen. Wanneer dit het geval is, is het wettelijk verplicht om een gordel te dragen in de bus. Wanneer u naar het toilet moet is het uiteraard toegestaan om de gordel los te doen. Let op: passagiers van 12 jaar en ouder zijn zelf verantwoordelijk voor het dragen van een gordel in een bus. Echter zullen onze buschauffeurs aan het begin van de reis vermelden dat het dragen van een gordel verplicht is.

 

Zijn passagiers verzekerd tijdens een reis in de bus?

Ja, alle passagiers zijn verzekerd wanneer u gebruik maakt van onze bussen. Hou er wel rekening mee dat zodra de passagiers de bus verlaten, de verzekering stopt. Wanneer u zich ook tijdens een groepsuitje of evenement wilt laten verzekeren, doet u er goed aan om apart een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten.