Dagtochten met de bus

Bent u op zoek naar een dagtocht met de bus met een vriend, vriendin of partner? Dan bent u bij Arriva Touring aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan uiteenlopende dagtochten door heel Nederland aan. Onze dagtochtjes zijn met grote zorg samengesteld, zodat u verzekerd bent van een geslaagd dagje uit. Onze zeer ervaren chauffeurs staan de hele dag tot uw beschikking, zodat u onbezorgd kunt genieten van een dagje weg.

Compleet verzorgd dagtocht

Wist u dat Arriva Touring niet alleen het busvervoer voor een dagtocht met de bus aanbiedt, maar ook compleet verzorgde dagtochten? Dit type eendaagse reizen bestaat uit vervoer naar de gewenste bestemming, entree en eventueel koffie of thee tijdens een tussenstop onderweg. Daarnaast bieden wij tijdens een aantal dagtochtjes ook een lunch op locatie aan. Zo wordt u volledig ontzorgd tijdens een dagje uit. U hoeft niet onnodig lang in de rij te staan om een entreeticket aan te schaffen en aan het meenemen van een eigen lunch hoeft u in veel gevallen dus ook niet te denken. 

Dagtochten Nederland

Vanuit onze jarenlange ervaring en expertise hebben wij de leukste en populairste dagtochten met de bus door heel Nederland voor u op een rijtje gezet. Zo vindt u op deze pagina dagtochten geschikt voor jong en oud in verschillende prijsklassen, zodat er voor iedereen geschikte dagtochtjes met de bus te vinden zijn. Wat dacht u van een bus dagtocht door de mooie en rustige omgeving van Friesland? Of een heerlijk verzorgde dagtocht naar een van de waddeneilanden? Tijdens dit soort dagen kunt u in ieder geval zorgeloos genieten van de natuur en uw omgeving. Ook voor de meer culturele dagtochten kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een uitje waarbij je met een rondvaartboot door de grachten van Zwolle vaart, terwijl u alles leert over deze bijzondere vestingstad. 

Onze nieuwe dagtochten brochure voor het jaar 2024 is uit,
bekijk hieronder de diverse dagtochten.

Eendaagse reizen naar het buitenland 

Naast eendaagse bus dagtochten door Nederland, kunt u ook bij ons terecht voor georganiseerde dagtochten met de bus naar het buitenland. Denk bijvoorbeeld aan een dagtocht naar Parijs, Londen of een stad in Duitsland. Bezoek de Eiffeltoren in Parijs of geniet van een gezellige middag kerstshoppen op een kerstmarkt in Duitsland. Gezien de tripjes naar kerstmarkten de laatste jaren aan populariteit winnen, vindt u een ruim aanbod met reizen naar deze kerstmarkten. Denk bijvoorbeeld aan een reis naar de kerstmarkt in Bremen of Oldenburg.

Bus dagtochten ouderen

Speciaal voor senioren bieden wij dagtochten met de bus voor 50-plussers aan. Deze uitjes zijn geschikt voor senioren omdat er tijdens deze eendaagse reizen rekening is gehouden met de nodige faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan betreden van musea e.d.

Dagtochten specialist

Arriva Touring is een bekende naam onder de aanbieders van busvervoer en dagtochten. Door onze jarenlange ervaring staan wij bekend als een gerenommeerd dagtochten specialist, gevestigd in Noord-Nederland. Bovendien zijn wij ISO 9001/14001 gecertificeerd wat u onder andere garanties geeft over veiligheid, comfort en naleving van de rij- en rusttijden en milieuprestaties. Wanneer u bij ons een dagtocht met de bus boekt, kunt u rekenen op onderstaande garanties en zekerheden:

Comfort: Schone, nette touringcars, airco, USB-aansluitingen in bussen vanaf 2016.
Veiligheid: Extra veiligheidscheck, veiligheidsfilm, EHBO-trommel, brandblusser, veiligheidshamer en gordels in alle bussen.
Multimedia / navigatie apparatuur: WiFi, multimediasysteem, CD/DVD- speler / TFT-schermen, reisleider microfoon, Rietveld-systeem.

Uw eigen groepsreis op maat samenstellen?

Klik op onderstaande button en vul het offerte aanvraagformulier in voor meer informatie over de prijzen, mogelijkheden voor het huren van een bus en eventuele arrangementen of entrees. Wij helpen u graag om voor uw groep de beste oplossing te vinden.