Over Arriva Touring

Arriva Touring is dè aangewezen busvervoerder die alles tot in de puntjes voor u regelt als grootste touringcaronderneming in de provincies Groningen, Fryslân en Drenthe. Wij verhuren touringcars van een standaard tot luxe uitvoering. Met onze dienstverlening streven we naar een hoogwaardige kwaliteit en een maximum aan reiscomfort. De veiligheid van onze passagiers staat uiteraard boven alles. Niet voor niets zijn wij al jarenlang een Keurmerk Touringcaronderneming. Arriva Touring is ISO-14001/27001 (De vestiging Groningen heeft daarnaast ook het ISO-9001 certificaat) gecertificeerd en toegetreden tot het Greenfield (o.a. juiste naleving van het CAO). Wij hebben voor elke vervoersvraag een passend aanbod! Wij worden gedreven door onze wil om u een Goede Reis te verzorgen. Wij vinden niets heerlijker dan u met onze dienstverlening te vervoeren.

Ons kantoor is gevestigd in Groningen en Maastricht. Met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen en Sneek kunnen we u tevens in Fryslân van dienst zijn, sinds april 2020 verzorgen wij ook het vervoer op Amsterdam Airport Schiphol. Vanuit geheel Nederland kunt u dus bij ons terecht voor het huren van een touringcar/ bus voor bijvoorbeeld een school- of personeelsreis, evenementen of groepsvervoer. Onze touringcars hebben een capaciteit van 19 tot maximaal 81 personen. U heeft de mogelijkheid een bus te huren met of zonder catering.

Vragen over openbaar vervoer (dienstregeling bus/trein/abonnementen e.d.) van Arriva Nederland?

Vragen over gevonden voorwerpen in onze touringcars of bussen?
(ook transfers op Schiphol en treinvervangend vervoer naar Leer)

Lost and found properties? Please click the link below in order to contact the correct department
(Also for Groningen – Leer service and Schiphol services)


Contact opnemen met Arriva Touring

Bezoekadres:
Bornholmstraat 60
9723 AZ Groningen

088 – 277 81 00

Email: touring@arriva.nl
Facebook: www.facebook.com/ArrivaTouring


Heeft u een andere vraag?
Vul dan onderstaand contactformulier in


Werken bij Arriva Touring

 Werken als bijvoorbeeld chauffeur bij Arriva is werken bij een marktgerichte en ambitieuze organisatie. Met kwalitatieve vervoerproducten en een flexibele dienstverlening spelen wij gericht in op de behoeften van onze klanten. Wij willen een steeds grotere rol van betekenis spelen in het personenvervoer. Niet alleen om de continuïteit van Arriva te waarborgen, maar vooral om het comfort en de veiligheid van onze reizigers te garanderen.

Op dit moment zijn er openstaande vacatures voor touringcarchauffeurs in Groningen en Maastricht, bekijk ze hier!