Evenementenvervoer

Bent u op zoek naar evenementenvervoer? Voor kleine gezelschappen of pendelbussen bij een bedrijfsfeest of groot festival van meer dan 10.000+ bezoekers? Arriva Touring is specialist in evenementenvervoer in heel Nederland, van Limburg tot Friesland en Groningen! Van pendeldiensten tot coördinatie, van buscatering tot logo-posters, wij kunnen alles voor u regelen. Met onze korte lijnen weet u altijd snel waar u aan toe bent. Moet er op het laatste moment toch iets gewijzigd worden? Dat is geen probleem voor ons!

 

Busvervoer evenementen en pendelbusvervoer

Wilt u busvervoer voor een evenement inhuren voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest vanuit diverse locaties naar een centrale feestlocatie? Of een evenement voor kleinere gezelschappen (vanaf ± 200 personen) tot pendelbusdiensten op maat bij een festival van meer dan 10.000+ bezoekers? Dan zijn wij er voor u! Met een grote variëteit aan pendelbussen (ook lagevloerbussen of gelede bussen tot wel 125 personen zijn mogelijk) en meerdere stallingen in de noordelijke (oostelijke en zuidelijkste) provincies hebben wij altijd een geschikte touringcar of pendelbussen voor uw vervoer. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het vervoeren van personen naar iedere denkbare bestemming. Bovendien zijn al onze touringcars uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning en USB-aansluitingen. Zo garanderen we dat u en uw gezelschap op een comfortabele manier van A naar B reist. Van 38, 50, 60 personen tot dubbeldekkers van 86 personen, we hebben het allemaal voor u. Bel ons voor de mogelijkheden of vul het offerte formulier in.

Op verzoek kunnen wij ook met HVO brandstof in onze touringcars rijden, waarmee de CO2 uitstoot wordt gereduceerd met maar liefst 90%. Bent u werkzaam voor een reis of organisatie die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan? Dan is onze HVO brandstof interessant voor uw organisatie. Dit omdat u kunt aantonen duurzaam te reizen wanneer u kiest voor een touringcar van Arriva Touring met HVO brandstof! Informeer naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen via het volgende mailadres: touring@arriva.nl.

Arriva Touring is ISO 9001 (vestiging Groningen), 14001 en 27001 gecertificeerd. Daarnaast staan wij ook op de MVO Prestatieladder (trede 3) en CO2-presentatieladder Duurzaamheid (trede 4) wat u onder andere garanties geeft over veiligheid, comfort, naleving van de rij- en rusttijden en milieuprestaties. Daarnaast worden onze touringcars uitstekend onderhouden. Zo reist u comfortabel en veilig naar uw bestemming. Kortom: voor iedere aanvraag hebben wij passend vervoer beschikbaar. Hier vindt u een overzicht van onze bussen. 

Comfort: Schone, nette touringcars, airco, USB-aansluitingen in bussen vanaf 2016.
Veiligheid: Extra veiligheidscheck, veiligheidsfilm, EHBO-trommel, brandblusser, veiligheidshamer en gordels in alle bussen.
Multimedia / navigatieapparatuur: WiFi, multimediasysteem, CD/DVD- speler / TFT-schermen, reisleider microfoon, Rietveld-systeem.

Landelijke dekking pendelbussen voor festivals en evenementen 

Met onze grote variëteit aan pendelbussen die wij voor u kunnen inzetten (ook lagevloerbussen of gelede bussen tot wel 125 personen zijn mogelijk) en meerdere stallingen in een groot deel van Nederland hebben wij altijd een geschikte touringcar of bussen voor uw vervoer. Wij beschikken als specialist in evenementenvervoer over jarenlange ervaring met diverse soorten evenementen en bedrijfsfeesten, van kleinschalig tot mega grote evenementen verspreid over meerdere dagen.

Ontzorgen van evenement; van coördinatie, verkeersregelaars tot kaartverkoop.

Naast het evenementenvervoer kunnen wij u ook verder als organisatie ontzorgen. Wij leveren o.a. coördinatoren, kaartverkopers en verkeersregelaars bij het evenement zelf. Daarnaast kunnen wij goed meedenken voor de inrichting van een parkeerlocatie, aanrijroute’s voor bezoekers en het bebordingsplan. Per evenement heeft u te maken met één vast aanspreekpunt die alles met u doorneemt. Met onze korte lijnen weet u altijd snel waar u aan toe bent. Moet er op het laatste moment toch iets gewijzigd worden? Dat is geen probleem voor ons!

Gecertificeerde vervoerder

Arriva Touring is ISO 9001 (vestiging Groningen), 14001 en 27001 gecertificeerd. Daarnaast staan wij ook op MVO Prestatieladder (trede 3) en CO2-presentatieladder Duurzaamheid (trede 4) wat u onder andere garanties geeft over veiligheid, comfort, naleving van de rij- en rusttijden en milieuprestaties. Daarnaast worden onze touringcars uitstekend onderhouden. Zo reist u comfortabel en veilig naar uw bestemming. Kortom: voor iedere aanvraag hebben wij passend vervoer beschikbaar. Hier vindt u een overzicht van onze bussen. 

Comfort: Schone, nette touringcars, airco, USB-aansluitingen in bussen vanaf 2016.
Veiligheid: Extra veiligheidscheck, veiligheidsfilm, EHBO-trommel, brandblusser, veiligheidshamer en gordels in alle bussen.
Multimedia / navigatieapparatuur: WiFi, multimediasysteem, CD/DVD- speler / TFT-schermen, reisleider microfoon, Rietveld-systeem.

Flexibiliteit

De voorbereidingen zijn getroffen het evenement kan beginnen! En dan verloopt het anders dan gepland… De (nood)scenario’s gaan in werking. Een flexibele houding van uw vervoerder is hierin een must. Meedenken, oplossingen zoeken en ad-hoc inspringen op veranderende omstandigheden, dat maakt het verschil. Wij geloven in een dynamische en constructieve samenwerking met alle ketenpartners als bijvoorbeeld provincie, gemeente, politie, brandweer, openbaar vervoerbedrijven of veiligheidsregio’s waarin alle punten bespreekbaar zijn. U als klant staat altijd centraal!

Ervaringen met Arriva Touring

Als specialist in evenementenvervoer heeft Arriva Touring jarenlange ervaring met diverse soorten evenementen en bedrijfsfeesten. Evenementen waar wij in het verleden o.a. het evenementenvervoer voor hebben geregeld, zijn als volgt: 

 • Harlingen Sail
 • Pinkpop
 • Delfsail
 • Koningsdag Slam!FM
 • Margriet Winterfair
 • Special Olympics Nationale Spelen
 • At the Watergate
 • European Sports for all Games
 • Slachte Marathon
 • Tocht om de Noord
 • Giants
 • 11 Fountains
 • Mar-athon Sneek
 • Zwarte Cross
 • Hello Festival
 • WK Handboogschieten 
 • Diverse bedrijfsfeesten

En vele andere publiekspendels en/of bedrijfsfeesten.
Onderstaand vindt u een aantal recensies van de organisatie van deze evenementen. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen evenement?

Neem dan contact op met Arriva Touring via de contactpagina of bel ons op het volgende nummer: 088-2778100

Altijd fijn samenwerken met Arriva Touring!


Ik heb al vaker met Arriva Touring samengewerkt voor de gehele organisatie rondom evenementen. Het is vaak een uitdaging om medewerkers vanuit het gehele land naar een evenementen locatie te vervoeren met alle verschillende opstaptijden, plaatsen en last minute wijzingen. De samenwerking met Arriva Touring is heel fijn en zij schakelen hierin erg snel. Zeker een aanrader!

Suzan, Den Bosch

Backstage met Arriva Touring bij Pinkpop!

Veelgestelde vragen over evenementenvervoer

Hoe ver van tevoren moet ik evenementenvervoer regelen? 
Afhankelijk van de omvang van het event en de afspraken voor veiligheidsplannen, goedkeuring gemeenten wordt ook het vervoer ingeregeld. Een enkele bus kan enkele dagen voor het evenement geregeld worden. Bij een grotere omvang bekijk je mogelijkheden van een jaar voorafgaand aan het evenement.
Kunnen jullie een specifieke route rijden voor een evenement? 
Wij kunnen alle routes rijden die geschikt zijn voor bussen.
Voldoen jullie aan de gestelde veiligheidsnormen voor evementenvervoer? 
Zeker voldoen wij aan alle voorwaarden. Alle van toepassing zijnde zaken voor het veilig rijden over de openbare weg zijn geregeld. Keuringen van bussen, tacho keuringen, of andere vergunningen zijn geregeld. Wij gaan ook verder, zo hebben wij het ISO 9001 en ISO 14001 keurmerk en worden onze bussen, meer dan de meeste bedrijven in Nederland, extra gecontroleerd om te voldoen aan de Arriva standaard.
Met wat voor opties of extra’s zijn jullie bussen of touringcars uitgerust? 
Afhankelijk van het evenement kunnen er touringcars of OV bussen worden ingezet. De touringcars zijn van alle gemakken voorzien, bv koffie bar, toilet, USB poorten en meer. Een ov bus heeft veelal een lage instap en heeft sta plaatsen. Dit zorgt ervoor dat het instappen vlotter gaat en dat je veelal meer mensen mee kan nemen dan in een touringcar.
Wat is het annuleringsbeleid indien het evenementenvervoer (door onvoorziene omstandigheden) gecanceld moet worden?
Op al het vervoer zijn de standaard regels van het KNV van toepassing. Aanvullend proberen wij afhankelijk van de aard van de annulering te zorgen dat het kosteloos kan of brengen wij alleen de gemaakte kosten in rekening.