Bus of touringcar huren in Groningen, Friesland of Drenthe?

Wilt u een touringcar huren in de provincie GroningenFriesland, Limburg of de kop van Drenthe, dan zijn wij er voor u! Met een variëteit aan bussen en meerdere stallingen in de noordelijke (en zuidelijkste) provincies hebben wij altijd een geschikte touringcar voor uw vervoer. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het vervoeren van personen naar iedere denkbare bestemming in binnen- en buitenland. Bovendien zijn al onze touringcars uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning en USB-aansluitingen. Zo garanderen we dat u en uw gezelschap op een comfortabele manier van A naar B reist. Van 38, 50, 60 personen tot dubbeldekkers van 86 personen, we hebben het allemaal voor u. Dus wilt u een bus huren in Groningen, Friesland, Drenthe of Maastricht, vul dan het offerte formulier in of bel ons voor de mogelijkheden. 

Touringcar huren met chauffeur

Wanneer u een touringcar huurt via Arriva Touring zijn de kosten voor de chauffeur altijd inbegrepen bij de prijs. Het is bij ons niet mogelijk om een touringcar te huren zonder chauffeur. Onze eigen buschauffeurs hebben de nodige ervaring op de weg, waardoor wij kwaliteit en veiligheid tijdens elke reis kunnen garanderen. De prijzen voor het huren van een touringcar met chaffeur is afhankelijk van de soort bus die u boekt. We beschikken over een groot aantal verschillende touringcars voor een verschillend aantal personen. Ook wordt de startlocatie, de bestemming en de duur van het huren meegenomen in de berekening voor de prijs van het huren van een touringcar. Benieuwd naar de prijzen voor het huren van een tourbus met chauffeur? Vul dan het offerte formulier in of bel ons (088-2778100) voor de mogelijkheden. 

Duurzaam onderweg met onze touringcars

Op verzoek kunnen wij ook met HVO brandstof in onze touringcars rijden, waarmee de CO2 uitstoot wordt gereduceerd met maar liefst 90%. Bent u werkzaam voor een reis of organisatie die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan? Dan is onze HVO brandstof interessant voor uw organisatie. Dit omdat u kunt aantonen duurzaam te reizen wanneer u kiest voor een touringcar van Arriva Touring met HVO brandstof! Informeer naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen via het volgende mailadres: touring@arriva.nl.

Certificeringen en veiligheid op de weg

Arriva Touring is ISO 9001/14001 gecertificeerd wat u onder andere garanties geeft over veiligheid, comfort, naleving van de rij- en rusttijden en milieuprestaties. Daarnaast worden onze touringcars uitstekend onderhouden. Zo reist u comfortabel en veilig naar uw bestemming. Kortom: voor iedere aanvraag hebben wij passend vervoer beschikbaar. Hieronder vindt u een overzicht van onze bussen. 

Comfort: Schone, nette touringcars, airco, USB-aansluitingen in bussen vanaf 2016.
Veiligheid: Extra veiligheidscheck, veiligheidsfilm, EHBO-trommel, brandblusser, veiligheidshamer en gordels in alle bussen.
Multimedia / navigatieapparatuur: WiFi, multimediasysteem, CD/DVD- speler / TFT-schermen, reisleider microfoon, Rietveld-systeem.

Uw eigen reis op maat samenstellen?

Voor iedere aanvraag hebben wij passend vervoer beschikbaar. Hierboven vindt u een overzicht van onze bussen. Van 19 personen tot een dubbeldekker van 81 personen, we hebben het allemaal voor u. Dus wilt u een bus huren in Groningen, Friesland of Drenthe, vul dan het offerte formulier in of bel ons voor de mogelijkheden.