Bus of touringcar huren in Groningen, Friesland of Drenthe?

Wilt u een touringcar huren in de provincie Groningen, Friesland of de kop van Drenthe, dan zijn wij er voor u! Met een variëteit aan bussen en meerdere stallingen in de noordelijke provincies hebben wij altijd een geschikte touringcar voor uw vervoer. Wij hebben jarenlang ervaring in het vervoeren van personen naar iedere denkbare bestemming in binnen- en buitenland.

Arriva Touring is specialist in de verhuur van bussen en touringcars. Ons moderne wagenpark telt 60 bussen, waarvan het grootste deel EEV of Euro VI-normering hebben. Van 38, 50, 60 personen tot dubbeldekkers van 86 personen, we hebben het allemaal voor u. Dus wilt u een bus huren in Groningen, Friesland, Drenthe of Maastricht, vul dan het offerte formulier in of bel ons voor de mogelijkheden. 

Arriva Touring is ISO 9001/14001 gecertificeerd wat u onder andere garanties geeft over veiligheid, comfort, naleving van de rij- en rusttijden en milieuprestaties. Daarnaast worden onze touringcars hoogwaardig/uitstekend onderhouden. Zo reist u comfortabel en veilig naar uw bestemming. Voor iedere aanvraag hebben wij passend vervoer beschikbaar. Op verzoek kunnen wij ook met HVO brandstof in onze bussen rijden, met maar liefst 90% minder CO2 uitstoot. Omdat u kunt aantonen dat er zelfs op vervoersgebied op duurzaamheid wordt gelet, is deze HVO brandstof ook voor uw organisatie interessant! Voor iedere aanvraag hebben wij passend vervoer beschikbaar. Hieronder vindt u een overzicht van onze bussen. Van 19 personen tot een dubbeldekker voor 81 personen, we hebben het allemaal voor u. Dus wilt u een bus huren in Groningen, Friesland of Drenthe of Maastricht, vul dan het offerte formulier in of bel ons voor de mogelijkheden. Ons moderne wagenpark telt 60 bussen, waarvan het grootste deel EEV of Euro VI-normering hebben.

Comfort: Schone, nette touringcars, airco, USB-aansluitingen in bussen vanaf 2016.
Veiligheid: Extra veiligheidscheck, veiligheidsfilm, EHBO-trommel, brandblusser, veiligheidshamer en gordels in alle bussen.
Multimedia / navigatieapparatuur: WiFi, multimediasysteem, CD/DVD- speler / TFT-schermen, reisleider microfoon, Rietveld-systeem.

Overzicht van onze bussen

Duurzaam rijden bij Arriva Touring met HVO brandstof

Al onze touringcars zijn technisch in staat om met Hydrotreated Vegetable Oils (HVO) te rijden. Deze HVO is een biologische, duurzame brandstof (ook wel Blauwe Diesel) welke maar liefst 90% minder CO2 uitstoot dan reguliere diesel. De grondstof die hiervoor wordt gebruikt zijn plantaardige afvaloliën die eerst gediend hebben voor de voedingsindustrie en is daarom een circulair product (en daarom ISCC-EU goedgekeurd en voldoen aan de EN15940 norm). We hebben op ons eigen terrein in Groningen een tankstation staan voor deze HVO brandstof, maar zouden dit ook op andere plekken kunnen tanken. Op verzoek kunnen wij met deze HVO brandstof in onze bussen rijden. Omdat u kunt aantonen dat er zelfs op vervoersgebied op duurzaamheid wordt gelet, is deze HVO brandstof ook voor uw organisatie interessant! Meer informatie over deze brandstof? Stuur ons een e-mail.

Voordelen voor u…
Het rijden met deze brandstof is ook voor u goed nieuws. Behalve dat het efficiënt is om met een groep samen te rijden in plaats van twintig losse auto’s, bespaart het ook in de portemonnee. Hoewel de HVO nu nog iets duurder is, maakt u wel een bewuste keuze voor duurzaamheid! U kunt ook uw passagiers/medereizigers vertellen dat u speciaal om deze reden voor Arriva Touring heeft gekozen. U bent dan samen met uw medereizigers groen bezig! Bekijk ook onze flyer voor zakelijk en personeelsreizen.

Uw eigen reis op maat samenstellen?

Voor iedere aanvraag hebben wij passend vervoer beschikbaar. Hierboven vindt u een overzicht van onze bussen. Van 19 personen tot een dubbeldekker van 81 personen, we hebben het allemaal voor u. Dus wilt u een bus huren in Groningen, Friesland of Drenthe, vul dan het offerte formulier in of bel ons voor de mogelijkheden.