Reis mee naar Oerol Terschelling

Oerol | Arriva touring

Koop hier je ticket voor busvervoer naar Oerol op Terschelling! Één van de leukste en meest bijzondere theaterfestivals in Europa.

 


Terschellings Oerol festival staat bekend als één van de leukste en meest bijzondere theaterfestivals in Europa. Oerol op Terschelling is sinds de eerste editie in 1982 uitgegroeid tot een waar fenomeen. Ieder jaar in juni is het Waddeneiland tien dagen lang het podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. De voorstellingen worden speciaal voor de bijzondere locaties gemaakt, of daarop aangepast. Van grote spektakelstukken tot mime, van intiem muziektheater tot hilarische circusvoorstellingen, van westerns tot interactieve installaties: je treft het aan in de duinen, op het strand, in bossen, op dijken, in schuren en gewoon op straat.

 

 


 

Oerol terschelling arriva touring

DAGELIJKS MET DE BUS VANUIT AMSTERDAM EN UTRECHT NAAR HARLINGEN!

 

We werken samen met Festivalbussen.nl. Zij verzorgen al jarenlang het vervoer van en naar Oerol Terschelling door snel en eenvoudig het vervoer te faciliteren vanuit Amsterdam of Utrecht. Vrijwel dagelijks rijden wij met één of meer bussen naar Harlingen om de bezoekers te brengen. Vanaf het centraal station van Amsterdam of Utrecht rijden de bussen rechtstreeks door tot aan de boot. Je wordt vervoerd met een luxe touringcar, goede airco en uiteraard de kwaliteit die je van ons gewend bent. Jouw rit boek je direct op http://www.festivalbussen.nl/vervoer-naar-oerol/

Ps:… tickets voor de boot koop je zelf via Rederij Doeksen (http://www.rederij-doeksen.nl/)

 

Terschellings Oerol festival staat bekend als één van de leukste en meest bijzondere theaterfestivals in Europa. Het is sinds de eerste editie in 1982 uitgegroeid tot een waar fenomeen. Ieder jaar in juni is het Waddeneiland tien dagen lang het podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. De voorstellingen worden speciaal voor de bijzondere locaties gemaakt, of daarop aangepast. Van grote spektakelstukken tot mime, van intiem muziektheater tot hilarische circusvoorstellingen, van westerns tot interactieve installaties: je treft het aan in de duinen, op het strand, in bossen, op dijken, in schuren en gewoon op straat.

 

OEROL TERSCHELLING VAN 14 T/M 23 JUNI 2019, ENKELE REIS VANAF € 20,50

 

 


 

Wanneer
vrijdag 14 tot en met zondag 23 juni 2019

 

Waar
Waddeneiland Terschelling

 

Hoe laat
Gehele dag

 

Evenement
www.oerol.nl of http://www.festivalbussen.nl/vervoer-naar-oerol/

Vertrek
diverse dagen en tijden, vanaf donderdag 13 juni, in totaal 14 ritten

Aankomst
diverse dagen en tijden, voorafgaand op de boot die vertrekt vanaf Harlingen

Retour
diverse dagen en tijden, vanaf zondag 16 juni, in totaal 15 ritten

 

Prijzen
De prijs voor een enkele reis met de Festivalbus is €20,50.
De ticketafhandelaar (YourTicketProvider) rekent daarop nog €1,45 aan servicekosten per ticket en €0,79 per boeking aan transactiekosten.

Ps:… tickets voor de boot koop je zelf via Rederij Doeksen (http://www.rederij-doeksen.nl/)

 

 

 


Liever een bus naar Oerol Terschelling voor jouw groep alleen? Dat kan!

Klik dan hier en geef aan wat je specifieke wensen zijn.