Ideeën voor groepen

Wilt u meer lezen over reizen die wij hebben samengesteld voor uw eigen groep? Wij hebben voor uw groep (vanaf 15 personen) dagtochten en meerdaagse reizen samengesteld! Wij ontzorgen u graag! Een heel arrangement plannen en verzorgen wij graag voor u. Diner, concert of entreekaarten? Alles is mogelijk. Of bent u op zoek voor een teambuilding dag met uw personeel, het bedrijfsuitjes van het jaar? Wij denken graag met u mee en brengen u op verrassende ideeën. Bent u opzoek naar alternatief vervoer of een geheel ander arrangement, neem dan gerust contact met ons op. Arriva Touring is ISO 9001/14001 gecertificeerd wat u onder andere garanties geeft over veiligheid, comfort, naleving van de rij- en rusttijden en milieuprestaties.

Comfort: Schone, nette touringcars, airco, USB-aansluitingen in bussen vanaf 2016.
Veiligheid: Extra veiligheidscheck, veiligheidsfilm, EHBO-trommel, brandblusser, veiligheidshamer en gordels in alle bussen.
Multimedia / navigatieapparatuur: WiFi, multimediasysteem, CD/DVD- speler / TFT-schermen, reisleider microfoon, Rietveld-systeem.

Meerdaagse groepsreizen

Bent u op zoek naar een meerdaagse busreis met een groep? Arriva Touring brengt u naar iedere denkbare bestemming in zowel binnen- als buitenland. Hieronder vindt u een overzicht van alle beschikbare meerdaagse busreizen. Ook is het mogelijk om meerdaagse busreis voordelig en op maat voor uw eigen groep te organiseren. Onze bussen hebben een capaciteit variërend van 19 tot 81 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Met Arriva Touring gaat u comfortabel en veilig op reis.

Musicals en evenementen

Met uw eigen groep naar een musical of ander evenement? Wij bieden volledig verzorgde busreizen naar diverse musicals en events. Wilt u wat extra’s bijvoegen zoals een pauze- of dinerarrangement? Dit is uiteraard mogelijk. U wordt met de bus voor de deur van het theater afgezet en na afloop weer thuisgebracht. Bekijk hieronder het overzicht van alle actuele busreizen. Staat de gewenste musical of evenement er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Personeelsreizen en groepsuitjes

Bus huren voor uw personeelsreis of bedrijfsuitje? Wij hebben een breed aanbod aan personeelsreizen voor u samengesteld. Van een dagje uitwaaien met uw personeel in Borkum tot spectaculair quad-rijden midden op de Veluwe. Arriva Touring neemt het vervoer, begeleiding en de organisatie van uw bedrijfsuitje graag uit handen. Had u zelf al wat anders in gedachten voor uw bedrijfsuitje? Wij helpen u graag met de invulling van de dag. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons.

Uw eigen groepsreis op maat samenstellen?

Klik onderstaande button en vul het offerte aanvraagformulier in voor meer informatie over de prijzen, mogelijkheden voor het huren van een bus en eventuele arrangementen of entrees. Wij helpen u graag om voor uw groep de beste oplossing te vinden.