Groepsdagtocht 19: Een nautisch dagje in Ost Friesland

Deze bezienswaardigheid is vergelijkbaar met de Nederlandse Deltawerken, het betreft de grootste stormvloedkering van Duitsland. En wat heeft het Sperrwerk te maken met de nabijgelegen Meyer Werft in Papenburg? Papenburg is de thuishaven van de cruiseschepen. Tijdens de rondleiding door het bezoekerscentrum van de Meyer Werft kunt u met eigen ogen zien hoe de mooiste en meest luxueuze oceaanreuzen ter wereld worden gebouwd.
Al vanaf
 75,00
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Groepsdagtocht 19: Een nautisch dagje in Ost Friesland

Deze bezienswaardigheid is vergelijkbaar met de Nederlandse Deltawerken, het betreft de grootste stormvloedkering van Duitsland. Deze ligt in de omgeving van Leer, ca. 30 km van de Nederlandse grens ter hoogte van Groningen. Interessant om te bezoeken. Er is een rondleiding over het Sperrwerk zelf, een videopresentatie en uitleg met een werkend schaalmodel in de moderne bezoekers ontvangstruimte. En wat heeft het Sperrwerk te maken met de nabijgelegen Meyer Werft in Papenburg? Papenburg is de thuishaven van de cruiseschepen. Tijdens de rondleiding door het bezoekerscentrum van de Meyer Werft kunt u met eigen ogen zien hoe de mooiste en meest luxueuze oceaanreuzen ter wereld worden gebouwd. Uniek is dat u tijdens de rondleiding ook kan kijken in de twee enorme droogdokken. Deze behoren tot de grootste ter wereld. Uw gids vertelt u ook over de reis die de schepen maken vanuit Papenburg over de Eems naar open zee.

Na afloop heeft u vrije tijd in Papenburg, bijvoorbeeld voor de lunch of combineer deze reis met een bezoek aan de Berentzen Likeurstokerij. We sluiten af met een driegangenbuffet in Rhede.

Incl.: bezoek Emssperrwerk, koffie met gebak bezoek en rondleiding Meyer Werft, bezoek en proeverij Berentzenhof, driegangenbuffet

Reisinformatie

Inclusief:
bezoek Emssperrwerk, koffie met gebak bezoek en rondleiding Meyer Werft, bezoek en proeverij Berentzenhof, driegangenbuffet

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.