Groepsdagtocht 30: Borkum

Ten noorden van Groningen ligt een vrij onbekend maar leuk Waddeneiland; Borkum. Bekend in Duitsland maar vrij onbekend in Nederland. Na afloop heeft u voldoende vrije tijd om zelf het dorp verder te verkennen.
Al vanaf
 46,50
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Waddeneiland Texel

Ten noorden van Groningen ligt een vrij onbekend maar leuk Waddeneiland; Borkum. Bekend in Duitsland maar vrij onbekend in Nederland. Dat komt met name doordat het Waddeneiland bij Duitsland hoort. Vanaf de Eemshaven bent u in minder dan een uur op Borkum. Aan de rand van het centrum van het dorp, ligt een levendige promenade. Dankzij de omliggende 19e-eeuwse gebouwen, kunt u een chique en statig gevoel ervaren. Vanaf de promenade heeft u een mooi uitzicht over het hoofdstrand. Bij de statige muziekkoepel wordt geregeld muziek gemaakt. Vanaf uw opstapplaats rijdt de bus naar de Eems-haven. Hier schepen we in op de ferry naar Borkum. 

In de haven aangekomen nemen we de ‘Borkumer Kleinbahn’ naar het dorp. U kunt hier op eigen gelegenheid lunchen. Op de afgesproken tijd staat de ‘Moritz’ voor u klaar. Hiermee maakt u een rit langs de drie vuurtorens, drie kerktorens en nog een paar andere op Borkum. Laat u meevoeren op een heel bijzonder ritje door de straten van Borkum. De chauffeur vertelt zijn passagiers wat er onder-weg te zien is en beantwoordt uiteraard ook graag vragen over Borkum. Na afloop heeft u voldoende vrije tijd om zelf het dorp verder te verkennen.

Incl.: overtocht Eemshaven-Borkum v.v., rondrit met Moritz

Reisinformatie

Prijzen:
– 31-35 personen: € 64,- p.p.
– 36-40 personen: € 61,- p.p.
– 41-45 personen: € 57,- p.p.
– 46-50 personen: € 54,- p.p.
– 51-55 personen: € 52,50 p.p.
– 56-62 personen: € 51,- p.p.

Inclusief:
– 2x koffie met cake
– Overtocht
– Entree en rondleiding
– Gids
– Diner

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.