Bus huren voor uw personeelsreis of bedrijfsuitje?

Bus huren voor uw zakelijke reis, personeelsreis of bedrijfsuitje? Of voor de personeelsvereniging? Wij hebben een breed aanbod aan personeelsreizen voor u samengesteld. Van een dagje uitwaaien met uw personeel in Borkum tot spectaculair quad-rijden midden op de Veluwe. Arriva Touring neemt het vervoer, begeleiding en de organisatie van uw bedrijfsuitje graag uit handen. Had u zelf al wat anders in gedachten voor uw bedrijfsuitje? Wij helpen u graag met de invulling van de dag. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons. Arriva Touring is ISO 9001/14001 gecertificeerd wat u onder andere garanties geeft over veiligheid, comfort, naleving van de rij- en rusttijden en milieuprestaties.

Comfort: Schone, nette touringcars, airco, USB-aansluitingen in bussen vanaf 2016.
Veiligheid: Extra veiligheidscheck, veiligheidsfilm, EHBO-trommel, brandblusser, veiligheidshamer en gordels in alle bussen.
Multimedia / navigatieapparatuur: WiFi, multimediasysteem, CD/DVD- speler / TFT-schermen, reisleider microfoon, Rietveld-systeem.

Andere tips!


Wij rijden al jarenlang voor verschillende bedrijven voor zowel eendaagse als meerdaagse ritten, in het binnen- en buitenland. Hierbij verzorgen wij vaak niet alleen de rit, maar ook de catering en accommodatie. Veelzijdig dus! Dankzij onze diversiteit in touringcars en enthousiaste en ervaren chauffeurs, maken wij van iedere rit voor uw medewerkers een succes!
Enkele speerpunten van onze dienstverlening:

Aanvullende diensten
Afhankelijk van de wensen kunnen wij ook voorzien in catering. De catering varieert van koffie, thee, fris tot alcoholische- en niet alcoholische dranken. Tevens zouden we ontbijt- of lunchpakketten kunnen verzorgen. De inhoud daarvan kunnen we ook samen afstemmen.

Ook andere afspraken zijn goed te maken met Arriva Touring, bijvoorbeeld over aanvullende diensten die we nog meer kunnen leveren. U kunt dan denken aan het reserveren van restaurants en hotels voor onderweg of musea, concertkaartjes en overtochten op uw bestemming ter plaatse.

Veiligheid en calamiteiten
Wij doen er alles aan om de veiligheid van de medewerkers en onze touringchauffeur te borgen. Dankzij preventieve maatregelen – zoals een goede ritvoorbereiding en nuttige opleidingen – verkleinen wij de kans op een calamiteit tijdens een rit.

Opleiding en vaardigheden chauffeurs
• Onze chauffeurs voldoen aan de Code 95 richtlijnen.
• Al onze chauffeurs hebben een EHBO-diploma en/of een certificaat Levensreddend handelen op zak.
• Jaarlijkse VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) van de chauffeurs.

Klantvriendelijkheid
Wij streven naar een geweldige reiservaring, iedere rit weer. Wij hebben veel ervaring in het vervoeren van verschillende reizigers, waarbij we voor iedere rit een passende chauffeur zoeken. Afhankelijk van de reis kan er ook een kennismaking voorafgaand aan de reis plaatsvinden om op die manier de beste match te hebben tussen de medewerkers en onze chauffeurs.

Suggesties voor vervoer
•  Boek een Tourtocht…
• Kies voor Teambuilding op de Wadden
• Ga mee naar een musical, zoals Soldaat van Oranje
• Vervoer uw medewerkers voor een bedrijfsfeest vanuit alle windstreken naar een centrale plek in het land
• Alles is mogelijk en niets is ons te gek!

Uw eigen groepsreis op maat samenstellen?

Klik op onderstaande button en vul het offerte aanvraagformulier in voor meer informatie over de prijzen, mogelijkheden voor het huren van een bus en eventuele arrangementen of entrees. Wij helpen u graag om voor uw groep de beste oplossing te vinden.