Groepsdagtocht 9: ‘Beeld en Geluid’ in Hilversum

Ga op ontdekkingstocht en geniet van al het moois dat Beeld & Geluid te bieden heeft: spectaculaire architectuur, een blik achter deuren die normaal voor publiek gesloten blijven en een indruk van de enorme omvang van onze mediahistorische collectie. De rondleiders nemen u mee langs de mediapersoonlijkheden op onze Wall of Fame en de fascinerende en verborgen symboliek van het schitterende gebouw.
Al vanaf
 71,50
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Groepsdagtocht: ‘Beeld en Geluid’ in Hilversum

Op weg naar Hilversum maken we onderweg een koffiestop. Ga op ontdekkingstocht en geniet van al het moois dat Beeld & Geluid te bieden heeft: spectaculaire architectuur, een blik achter deuren die normaal voor publiek gesloten blijven en een indruk van de enorme omvang van onze mediahistorische collectie. De rondleiders nemen u mee langs de mediapersoonlijkheden op onze Wall of Fame en de fascinerende en verborgen symboliek van het schitterende gebouw. Ook daalt u af naar de dieptes van de ‘canyon’ waar de schatkamers van het instituut zich bevinden. Daar slaan we niet alleen meer dan 1.000.000 uur aan audiovisueel materiaal op, maar is ook een enorme collectie interessante objecten uit de mediageschiedenis van Nederland te vinden.

Na de lunch start het interactieve filmprogramma, waar we samen herinneringen ophalen aan de leukste momenten van 70 jaar televisie. Geniet onder andere van Swiebertje, de liedjes uit Ja Zuster Nee Zuster, André van Duin, Zeg ‘ns Aaa, de cavia-race uit de Wie-Kent-Kwis en de lopende band van Mies Bouwman. Maar we staan ook stil bij nieuwsgebeurtenissen die we allemaal op de televisie hebben gezien en in ons geheugen gegrift staan. Anderhalf uur vol nostalgie, meezingen met televisietunes en een hernieuwde kennismaking met alle grote televisiesterren van vroeger. Na een middagje entertainment gaan we weer op weg terug naar huis. We stoppen onderweg voor een diner op een leuke locatie.

Incl.: koffie/thee met gebak, rondleiding Beeld en Geluid, lunch, workshop Televisienostalgie en driegangendiner

Reisinformatie

Inclusief:
koffie/thee met gebak, rondleiding Beeld en Geluid, lunch, workshop Televisienostalgie en driegangendiner

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.