Middagtocht “Er gaat niets boven Groningen”

Door het prachtige Groninger landschap naar het plaatsje Leens waar de Doezoo ligt, ook wel bekend als “insektenwereld”. U waant zich in een unieke wereld van vissen, reptielen, aapjes, uilen en nog veel meer mooie dieren. Van Leens wordt u naar het Lauwersmeer gebracht waar u een rondvaart wacht. In Lauwersoog geniet u aan het einde van de middag van een lekkere vismaaltijd waarna u weer naar huis wordt gebracht. U bent rondom 20.00 uur weer terug bij uw opstapplaats.
Al vanaf
 49,00
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Middagtocht “Er gaat niets boven Groningen” – seniorenreis

Aan het begin van de middag haalt onze chauffeur u op bij de opstapplaats van uw keuze en rijdt u door het prachtige Groninger landschap naar het plaatsje Leens waar de Doezoo ligt, ook wel bekend als “insektenwereld”. U wordt ontvangen met koffie en gebak, vervolgens waant u zich in een unieke wereld van vissen, reptielen, aapjes, uilen en nog veel meer mooie dieren. Uw bezoek is vooral de moeite waard door de rondleiding die door de eigenaar zelf wordt gegeven. Op een zeer humoristische en gepassioneerde manier vertelt hij veel interessante weetjes over zijn dieren. Wij weten zeker dat dit niet de laatste keer zal zijn dat u hier een bezoekje brengt want deze bestemming is voor iedereen een genot.

 

Van Leens wordt u naar het Lauwersmeer gebracht waar u een rondvaart wacht. Velen van u hebben vaker een rondvaart door de stad gemaakt of misschien over het Zuidlaardermeer, leuk om nu eens een rondvaart door ons noordelijkste meer te maken! Aan boord krijgt u één consumptie. Hoe kan het ook anders als deze dag af te sluiten met visvangst! In Lauwersoog geniet u aan het einde van de middag van een lekkere vismaaltijd waarna u weer naar huis wordt gebracht. U bent rondom 20.00 uur weer terug bij uw opstapplaats.

 


Prijs
€ 49,00 per persoon

Inclusief
Entree met rondleiding
1x koffie met gebak
rondvaart inclusief consumptie en vismaaltijd

Data en tijden
Volgen

 

Route en tijden

Prijs
€ 49,00 per persoon

Inclusief
Entree met rondleiding
1x koffie met gebak
rondvaart inclusief consumptie en vismaaltijd

Data en tijden
Volgen