Schoolreisjes voor het basisonderwijs. Wij verzorgen het volledige schoolreisje, inclusief vervoer en entree, al vanaf € 16,50 p.p.! Ook arrangementen zijn mogelijk!

Een bus of touringcar huren voor uw basisschool schoolreis? Bij Arriva Touring bent u aan het juiste adres. Wij helpen u, naast de huur van een schoolreis bus of touringcar, ook graag bij de invulling van de schoolreis voor uw basisschool. Wij bieden een breed scala aan georganiseerde en volledig verzorgde schoolreizen voor het basisonderwijs. We hebben verschillende schoolreizen samengesteld naar diverse pretparken en dierentuinen. Prijzen zijn v.a. prijzen voor busvervoer + entree (excl. arrangementen). Het evt. arrangement kan geheel op de groep afgestemd worden. Wij denken graag met u mee!

Comfort: Schone, nette touringcars, airco, USB-aansluitingen in bussen vanaf 2016.
Veiligheid: Extra veiligheidscheck, veiligheidsfilm, EHBO-trommel, brandblusser, veiligheidshamer en gordels in alle bussen.
Multimedia / navigatieapparatuur: WiFi, multimediasysteem, CD/DVD- speler / TFT-schermen, reisleider microfoon, Rietveld-systeem.

Meer informatie over schoolreizen?

Klik op onderstaande button, en vul het offerte aanvraagformulier in voor meer informatie over de prijzen, mogelijkheden voor het huren van een bus en eventuele arrangementen of entrees. Wij helpen graag bij het samenstellen van een onvergetelijk schoolreisje voor uw groep!


Wij rijden al jarenlang voor diverse basisscholen, middelbare scholen en het voortgezet onderwijs. Voor zowel eendaagse als meerdaagse ritten, in het binnen- en buitenland. Hierbij verzorgen wij vaak niet alleen de rit, maar ook de catering, tickets voor attractieparken of accommodatie. Veelzijdig dus! Dankzij onze diversiteit in touringcars en enthousiaste en ervaren chauffeurs, maken wij van iedere rit voor uw leerlingen een succes! Enkele speerpunten van onze dienstverlening:

Klantportaal en boekingsproces
Het boeken van een busrit moet eenvoudig en duidelijk zijn, dat is waar Arriva Touring voor staat. Dat begint met een makkelijk te gebruiken Klantenportaal en goed beschreven boekingsproces. Het portaal wordt voor u op maat ingericht en is online benaderbaar. De uitermate gebruiksvriendelijke manier van werken zal u overtuigen om snel en realtime inzage te krijgen in de geplande en gereden ritten.

Aanvullende diensten
Ook andere afspraken zijn goed te maken met Arriva Touring, bijvoorbeeld over aanvullende diensten die we kunnen leveren. U kunt dan denken aan het verzorgen van entreekaarten voor attractieparken en/of musea, inclusief of exclusief iets lekkers. Tot het samenstellen van het reisprogramma, inclusief eventuele overnachtingen op uw bestemming ter plaatse. De inhoud daarvan kunnen we ook in overleg afstemmen.

Veiligheid en calamiteiten
Wij doen er alles aan om de veiligheid van de leerlingen en onze touringchauffeur te borgen. Dankzij preventieve maatregelen – zoals een goede voorbereiding en nuttige opleidingen – verkleinen wij de kans op een calamiteit tijdens een rit.

Opleiding en vaardigheden chauffeurs
• Onze chauffeurs voldoen aan de Code 95 richtlijnen.
• Al onze chauffeurs hebben een EHBO-diploma en/of een certificaat Levensreddend handelen op zak.
• Jaarlijkse VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) van de chauffeurs.

Klantvriendelijkheid
Wij streven naar een geweldige reiservaring, elk vervoer weer. Wij hebben veel ervaring in het vervoeren van verschillende groepen leerlingen, waarbij we voor elke opdracht een passende chauffeur zoeken. Afhankelijk van de reis kan er ook een kennismaking voorafgaand aan de reis plaatsvinden om op die manier de beste match te vinden tussen de scholen en onze chauffeurs.