Over Arriva Touring

Arriva Touring is dè aangewezen busvervoerder die alles tot in de puntjes voor u regelt als grootste touringcaronderneming in de provincies Groningen, Fryslân en Drenthe. Wij verhuren touringcars van een standaard tot zeer luxe uitvoering.

Met onze dienstverlening streven we naar een hoogwaardige kwaliteit en een maximum aan reiscomfort. De veiligheid van onze passagiers staat uiteraard boven alles. Niet voor niets zijn wij al jarenlang een Keurmerk Touringcaronderneming. Arriva Touring is tevens ISO- 9001 gecertificeerd en toegetreden tot het Greenfield (o.a. juiste naleving van het CAO).

Wij zullen er altijd alles aan doen om uw vervoerprobleem op te lossen! Wij worden gedreven door onze wil om u een Goede Reis te verzorgen. Wij vinden niets heerlijker dan u met onze dienstverlening te vervoeren.

Ons kantoor is gevestigd in Groningen. Met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek, Dokkum en Sint Nicolaasga kunnen we u tevens in Fryslân van dienst zijn. U kunt bij ons terecht voor het huren van een touringcar/ bus voor bijvoorbeeld een school- of personeelsreis, evenementen of groepsvervoer. Onze touringcars hebben een capaciteit van 8 tot maximaal 75 personen. U heeft de mogelijkheid een bus te huren met of zonder catering.

Enthousiast geworden? Neemt u gerust contact met ons op!

Naast touringcarverhuur is Arriva Touring ook actief in de openbaar vervoersector. Zo exploiteert zij de Qliner-verbindingen 314 Groningen – Drachten en 304 Groningen – Marum voor het OV-bureau Groningen Drenthe. Voor meer informatie over deze buslijnen kunt u terecht op de website van arriva.nl.