Over Arriva Touring

Arriva Touring is dè aangewezen busvervoerder die alles tot in de puntjes voor u regelt als grootste touringcaronderneming in de provincies Groningen, Fryslân en Drenthe. Wij verhuren touringcars van een standaard tot luxe uitvoering. Met onze dienstverlening streven we naar een hoogwaardige kwaliteit en een maximum aan reiscomfort. De veiligheid van onze passagiers staat uiteraard boven alles. Niet voor niets zijn wij al jarenlang een Keurmerk Touringcaronderneming. Arriva Touring is ISO-14001/27001 (De vestiging Groningen heeft daarnaast ook het ISO-9001 certificaat) gecertificeerd en toegetreden tot het Greenfield (o.a. juiste naleving van het CAO). Wij hebben voor elke vervoersvraag een passend aanbod! Wij worden gedreven door onze wil om u een Goede Reis te verzorgen. Wij vinden niets heerlijker dan u met onze dienstverlening te vervoeren.

Ons kantoor is gevestigd in Groningen en Maastricht. Met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen en Sneek kunnen we u tevens in Fryslân van dienst zijn, sinds april 2020 verzorgen wij ook het vervoer op Amsterdam Airport Schiphol. Vanuit geheel Nederland kunt u dus bij ons terecht voor het huren van een touringcar/ bus voor bijvoorbeeld een school- of personeelsreis, evenementen of groepsvervoer. Onze touringcars hebben een capaciteit van 19 tot maximaal 81 personen. U heeft de mogelijkheid een bus te huren met of zonder catering.

Enthousiast geworden? Neemt u gerust contact met ons op!


Werken bij Arriva Touring

 
Werken als bijvoorbeeld chauffeur bij Arriva is werken bij een marktgerichte en ambitieuze organisatie. Met kwalitatieve vervoerproducten en een flexibele dienstverlening spelen wij gericht in op de behoeften van onze klanten. Wij willen een steeds grotere rol van betekenis spelen in het personenvervoer. Niet alleen om de continuïteit van Arriva te waarborgen, maar vooral om het comfort en de veiligheid van onze reizigers te garanderen.

 

Op dit moment zijn er openstaande vacatures voor touringcarchauffeurs in Groningen en Maastricht én een teammanager op Schiphol. Bekijk ze hier!

Open sollicitatie?
Bent u op zoek naar een nieuwe interessante baan waarbij het vervoeren van mensen u als muziek in de oren klinkt? Wilt u de gastheer/gastdame zijn tijdens uw eigen reis, dan is Arriva Touring wellicht iets voor u! Als chauffeur bij Arriva Touring kunt u ingezet worden voor groepsvervoer, losse verhuur ritten in binnen- en buitenland of voor evenementenvervoer. Kort om een verscheidenheid aan mogelijkheden.

Heeft u belangstelling in een baan bij Arriva Touring, dan kunt u uw motivatie en curriculum vitae mailen of per post op sturen. Omdat wij  wel met enige regelmaat nieuwe, gemotiveerde chauffeurs zoeken kunt u uw gegevens naar ons opsturen zoals boven vermeld. Wanneer er een vacature is zullen wij contact met u opnemen en lichten wij u in over de verdere procedure.


Bezoekadres:
Bornholmstraat 60
9723 AZ Groningen

088 – 277 81 00

 

Email: touring@arriva.nl
Facebook: www.facebook.com/ArrivaTouring

Als u een offerte aan wilt vragen, klik dan hier