Wilt u graag met een eigen groep een gezellige dagtocht maken per bus? 

Wij hebben voor u een aantal leuke groepsdagtochten samengesteld, die u hieronder kunt bekijken. De exacte invulling van uw groepsdagtocht is overigens altijd volledig op uw specifieke wensen af te stemmen. Tevens is het mogelijk om een op maat gemaakte groepsdagtocht te boeken. De groepsdagtochten per bus zijn geschikt voor groepen variërend van 19 tot 81 personen. U kunt ons vrijblijvend bellen om een reservering te maken daarnaast geven we graag advies.

Comfort: Schone, nette touringcars, airco, USB-aansluitingen in bussen vanaf 2016.
Veiligheid: Extra veiligheidscheck, veiligheidsfilm, EHBO-trommel, brandblusser, veiligheidshamer en gordels in alle bussen.
Multimedia / navigatieapparatuur: WiFi, multimediasysteem, CD/DVD- speler / TFT-schermen, reisleider microfoon, Rietveld-systeem.

De nieuwe groepsdagtochtenbrochure 2024 (met nieuwe reizen!) is uit!

Iedereen wil er af en toe wel even tussenuit. Voor u ligt de nieuwe groepsdagtochten brochure van Arriva Touring. Met veel plezier en passie hebben we dagtochten voor u samengesteld. Nieuwe- en bekende dagtochten in een geheel nieuw jasje. Voor ieder wat wils. Voor jong en oud, goed en wat slechter ter been, voor families, verenigingen en kerkgenootschappen. Onze chauffeurs zijn ervaren professionals en hebben ruime ervaring op de weg en tevens als gastheer/gastvrouw. We doen ons uiterste best, u het aan niets te laten ontbreken. We maken van iedere groepsdagtocht graag iets bijzonders. Alle reizen zijn hieronder ook online te bekijken op deze speciale groepsdagtochten pagina Gaat u ook mee? Goede reis! 

Lr spread voorbeeld 081222 touring groepsdagtochten brochure 2023

Download en bekijk hier de nieuwe groepsdagtochtenbrochure 2023

Uw eigen groepsreis op maat samenstellen?

Klik op onderstaande button en vul het offerte aanvraagformulier in voor meer informatie over de prijzen, mogelijkheden voor het huren van een bus en eventuele arrangementen of entrees. Wij helpen u graag om voor uw groep de beste oplossing te vinden.

Alle groepsdagtochten op een rij, vraag ook onze brochure aan!