Kerstmarkt Bremen

Een ware klassieker is de kerstmarkt in Bremen. Wanneer u bij ons in de bus stapt hoeft u alleen nog maar te genieten van de kerstsfeer. Boek en ga met ons mee. Vertrekdata op 7, 14 of 21 december. Onderstaand zijn de opstaptijden en routes te vinden.
Al vanaf
€ 28  26,50

Legenda

Green
Datum beschikbaar
Partial
Datum beperkt beschikbaar
Gray
Geen geldige reisdatum
Red
Datum is volgeboekt

Beschrijving

Vanuit Groningen met de bus naar Bremen, is één en al sfeer! Dit jaar brengen wij u naar de mooiste kerstmarkten in speciale bussen! Kerstelijk versierd met bijpassende muziek , koffie of thee met wat lekkers.

Bremen heeft als sprookjesachtige stad alle basisingrediënten in huis voor de perfecte kerstmarkt. Een absoluut hoogtepunt is de verlichte route langs de rivier de Wezer. De toch al zo magische Böttcherstrasse verbindt de “Schlachte Magic” met de nostalgische kerstmarkt op de Marktplatz waar de geur van vers gebrande amandelen, peperkoek en glühwein in combinatie met feestelijk verlichte zijstraten en de 160 marktkraampjes een overweldigende indruk geven.

Het mag duidelijk zijn: kerst is een magische gebeurtenis in Bremen, een feest voor de zintuigen wat je moet beleven om het te begrijpen.

 

Opstaptijden

Opstaptijden en locaties Bremen kerstmarkt

  • 11.15 uur Hoogkerk, Carpoolplaats
  • 11.30 uur Groningen, Station
  • 11.45 uur Groningen, Kardinge
  • 12.00 uur Hoogezand, bushalte Kerkstraat
  • 12.10 uur Zuidbroek, Van der Valk
  • 12.25 uur Winschoten, station

Vertrek terugreis: Bremen, 20.00 uur

 

Andere suggesties…