Kerstmarkt Bremen

Een ware klassieker is de kerstmarkt in Bremen. Wanneer u bij ons in de bus stapt hoeft u alleen nog maar te genieten van de kerstsfeer. Boek en ga met ons mee op kerstwinkeldagtocht naar de kerstmarkt in Bremen. Vertrekdata op zaterdag 11 én 18 december, vanuit Hoogkerk, stad Groningen en Hoogezand. Ook kunt u mee naar Oldenburg, kijk hier!

 

Dit jaar kunt u extra lang genieten! Omdat in het donker met alle lampjes en verlichting de kerstsfeer pas echt voelbaar is, gaat u met onze dagtocht wat later in de avond terug naar huis, dat is pas optimaal genieten van de kerstsfeer! Gaat u ook met ons mee?

 

Al vanaf
€ 28  26,00

Legenda

Green
Datum beschikbaar
Partial
Datum beperkt beschikbaar
Gray
Geen geldige reisdatum
Red
Datum is volgeboekt

Beschrijving

Dé kerstreis vanuit Groningen met de bus naar Bremen, is één en al sfeer! Dit jaar brengen wij u naar de mooiste kerstmarkten in Duitsland! 

Bremen heeft als sprookjesachtige stad alle basisingrediënten in huis voor de perfecte kerstmarkt. Een absoluut hoogtepunt is de verlichte route langs de rivier de Wezer. De toch al zo magische Böttcherstrasse verbindt de “Schlachte Magic” met de nostalgische kerstmarkt op de Marktplatz waar de geur van vers gebrande amandelen, peperkoek en glühwein in combinatie met feestelijk verlichte zijstraten en de 160 marktkraampjes een overweldigende indruk geven.

Omdat in het donker met alle lampjes en verlichting de kerstsfeer pas echt voelbaar is, gaat u met onze dagtocht wat later in de avond terug naar huis, dat is pas optimaal genieten van de kerstsfeer! Gaat u ook met ons mee?

Het mag duidelijk zijn: kerst is een magische gebeurtenis in Bremen, een feest voor de zintuigen wat je moet beleven om het te begrijpen. U kunt al mee naar de kerstmarkt Bremen voor €26,- p.p. (excl. reserveringskosten € 3,50 per boeking).

 

OPSTAPTIJDEN EN LOCATIES BREMEN KERSTMARKT

  • 11.00 uur Hoogkerk, Carpoolplaats
  • 11.15 uur Groningen, Station (halte rondvaartboot)
  • 11.30 uur Groningen, P+R Kardinge
  • 11.50 uur Hoogezand, bushalte Kerkstraat

Vertrek terugreis vanuit Bremen: 20.30 uur

 


Ter informatie:

• Voor passagiers vanaf 13 jaar is het verplicht om tijdens de busreis een mondkapje te dragen
• Denkt u ook om het mogelijk tonen van een coronatoegangsbewijs (via QR-code of papieren bewijs) bij het bezoeken van uw reisbestemming en/of horeca gelegenheid? Voor de laatste stand van zaken verwijzen wij u door naar de locatie en/of land van uw bezoek.

Opstaptijden

Opstaptijden en locaties Bremen kerstmarkt

  • 11.00 uur Hoogkerk, Carpoolplaats
  • 11.15 uur Groningen, Station (halte rondvaartboot)
  • 11.30 uur Groningen, P+R Kardinge
  • 11.50 uur Hoogezand, bushalte Kerkstraat

Vertrek terugreis vanuit Bremen: 20.30 uur

 

Andere suggesties…