Kerstmarkt Oldenburg (9 en/of 16 December) • By Night!

Kerstshoppen en voorpret op de kerstmarkt in Oldenburg. De Lamberti-Kerstmarkt is weer te bezoeken met één van onze bussen tijdens onze kerstreis. Vertrek op zaterdag 9 of 16 december. U kunt opstappen vanuit diverse opstapplaatsen in Hoogkerk, de Stad Groningen en Hoogezand. (Busreis € 34,- excl. reserveringskosten € 3,50 per boeking).

 

Dit jaar kunt u extra lang genieten! Omdat in het donker met alle lampjes en verlichting de kerstsfeer pas echt voelbaar is, gaat u met onze dagtocht wat later in de avond terug naar huis, dat is pas optimaal genieten van de kerstsfeer! Gaat u ook met ons mee?

 

 

Al vanaf
 34,00

Legenda

Green
Datum beschikbaar
Partial
Datum beperkt beschikbaar
Gray
Geen geldige reisdatum
Red
Datum is volgeboekt

Beschrijving

Vanuit Groningen naar Oldenburg met de bus brengen wij u volledig in de kerstsfeer. 

De opening van de traditionele Lamberti-Kerstmarkt vormt in Oldenburg de opmaat naar Kerstmis. Redenen om met onze kerstreis de traditionele kerstmarkt in Oldenburg te bezoeken zijn er minstens 125, want in evenzoveel kraampjes bieden de handelaren vier weken lang hun koopwaar aan. De kerstmarkt bevindt zich voor het historische decor van het raadhuis alsmede op de Schlossplatz. Het aanbod is even gevarieerd als fascinerend, en dit jaar bovendien zeer omvangrijk.

Nog meer zien van Oldenburg? U kunt uw bezoek aan de Lamberti-markt met een rondleiding combineren of de nieuwe Touristinformation in het Schlaue Haus Oldenburg bezoeken. Dit ligt direct tegenover het Oldenburger Schloss. Vergeet ook de Weihnachtsmarkt niet! U kunt al mee naar Oldenburg voor €34,- p.p. (excl. reserveringskosten € 3,50 per boeking). Omdat in het donker met alle lampjes en verlichting de kerstsfeer pas echt voelbaar is, gaat u met onze dagtocht wat later in de avond terug naar huis, dat is pas optimaal genieten van de kerstsfeer! Gaat u ook met ons mee?

 

Opstaptijden en route Oldenburg

  • 11.00 uur Hoogkerk, P+R Hoogkerk
  • 11.15 uur Groningen, Station
  • 11.30 uur Groningen, P+R Kardinge
  • 11.50 uur Hoogezand, bushalte Kerkstraat

Vertrek terugreis vanuit Oldenburg: 20.00 uur

 

Opstaptijden

Opstaptijden en locaties Oldenburg kerstmarkt

  • 11.00 uur Hoogkerk, P+R Hoogkerk
  • 11.15 uur Groningen, Station
  • 11.30 uur Groningen, P+R Kardinge
  • 11.50 uur Hoogezand, bushalte Kerkstraat

Vertrek terugreis vanuit Oldenburg: 20.00 uur