Groepsdagtocht 31: Schilderachtig Greetsiel in Ost Friesland

Ga samen met uw groep naar het prachtige Duitse Ost-Friesland! Vanaf uw opstaplocatie gaan we naar Leer en rijden daarna door naar Greetsiel.
Al vanaf
 60,50
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Schilderachtig Greetsiel in Ost Friesland

Ga mee en verken het prachtige Duitse Ost-Friesland! We starten in Leer bij het Leeraner Miniaturland. Daar is een groot modellandschap gemaakt met dorpjes, steden, treinverbindingen en het platteland. Erg indrukwekkend om te zien!

Voor de lunch rijden we door naar Greetsiel, een prachtig pittoresk havenplaatsje in de Duitse deelstaat Nedersaksen. In Greetsiel kunt u op eigen gelegenheid ergens gaan lunchen. Strijk neer aan de haven en geniet tijdens het eten van het uitzicht van de vele vissersboten en tjalken die hier aanmeren.

Halverwege de middag gaan we vanuit Greetsiel een rondvaart maken met de ‘Graf Edzard’. We varen daarbij dwars door het natuurpark Leyhörn. Begin jaren ’90 werd een sluis aangelegd waardoor men in de haven niet meer afhankelijk is van eb en voed. Door de sluis varen we ook nog een stuk het Duitse wad op. Na een tocht van ruim twee uur op het water, meren we weer aan in Greetsiel en gaan we dineren in restaurant Zur Alten Schule in Westoverledingen.

Reisinformatie

Prijzen:
– 31-35 personen: € 72,- p.p.
– 36-40 personen: € 68,50 p.p.
– 41-45 personen: € 65,50 p.p.
– 46-50 personen: € 63,- p.p.
– 51-55 personen: € 62,- p.p.
– 56-62 personen: € 60,50 p.p.

Inclusief:
– 1x koffie met gebak
– Entree
– Rondvaart
– Diner

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.