Movie Park Germany, Bottrop

Waan je in de filmwereld met spectaculaire attracties en shows tijdens een bezoek aan Moviepark Germany. Stort van 60 meter hoogte naar beneden in de High Fall, of draai in de MP Xpress loopings zonder vaste grond onder je voeten. Ga jij ook mee?
Al vanaf
 36,00
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Movie Park Germany, Bottrop

Vlak over de grens worden grote bioscoopfilms werkelijkheid in meer dan 40 attracties en shows! Zo lanceert de in 2017 te openen Launch Coaster Star Trek: Operation Enterprice je met warpsnelheid naar de wereld van Star Trek™ die al 50 jaar lang generaties in vervoering brengt met bekende figuren als Captain Kirk en Mister Spock.

Ga in het grootste Nickland van Europa met de Paw Patrol pups Chase und Marshall op de foto! Voor hen is geen klus te groot of pup te klein. Onmoet je favoriete tv-helden SpongeBob, Dora en hun vrienden in levenden lijve. Beleef samen met de Teenage Mutant Ninja Turtles spannende avonturen in hun verkeersschool License to drive.

Duik in een lang verloren wereld van dinosaurier, in ?The Lost Temple` en begeleid dr. Carter op een levensechte expeditie in de vierde dimensie, ver onder de aarde! Of beleef de nieuwe 4D-avonturen van Ice Age in No Time For Nuts.

Bezoek de permanente horrorattractie The Walking Dead Breakout, gebaseerd op een van ’s werelds meest succesvolle en populaire Amerikaanse series, met echte Walkers. Alleen vanaf 16 jaar en tegen bijbetaling.

Wil je actie en adrenaline, stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de High Fall, of draai in de MP Xpress loopings zonder vaste grond onder je voeten. Spring in de indoor-achtbaan Van Helsing’s Factory voor een bloedstollende vampierjacht door het donker! En bezoek Crazy Cops – The Action Stunt Show, voor nog meer stunts, spektakel, humor en explosies!

In oktober trekken donkere wolken over Bottrop, wanneer met Halloween alle geruchten tot leven komen. Gruwelijke monsters en hongerige weerwolven dwalen door de straten en spookhuizen. Durf jij het aan? Kom dan naar het grootste Horror spektakel van Europa!

Arriva Touring vervoert iedereen snel en veilig naar het schoolreisje per touringcar. De gehele reis inclusief de bus, de entree en het arrangement kan geheel op de groep afgestemd worden.

Reisinformatie

Prijs:
Vanaf 36,- p.p

Inclusief:
– Busreis
– Entree

Extra’s:
Maak het klassenuitje compleet met de verschillende arrangementen, vraag ons naar mogelijkheden!

Opstapplaats:
De opstaplocatie kan in overleg afgesproken worden.

Data:
De datum kan in overleg en op basis van beschikbaarheid afgesproken worden.