Sprookjeshof Zuidlaren

Beleef de magie van het sprookje en dwaal door de wereld van Sneeuwwitje, Assepoester, Doornroosje en Roodkapje in het Sprookjeshof Zuidlaren. Prijzen zijn v.a. prijzen voor busvervoer + entree. Het evt. arrangement kan geheel op de groep afgestemd worden.
Al vanaf
 20,50
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Sprookjeshof Zuidlaren

Hebben jullie zin in een dag vol spelen, klimmen en klauteren? Breng dan een bezoek aan attractiepark Sprookjeshof! Ieder jaar ontvangen zij duizenden bezoekers in het prachtige speelpark. Het maakt niet uit wat het weer brengt… regen, sneeuw of juist heel warm weer, het hele jaar door is er speelplezier in de 3000 m2 grote indoorspeeltuin.

Sprookjesbos
Het Sprookjesbos is een belevenis opzich. Hier komen bekende sprookjesfiguren tot leven: Hans en Grietje, Sneeuwwitje en de zeven Dwergen, Doornroosje, de Smurfen, Roodkapje en nog vele anderen.

Speeltuin
De grote speeltuin is een echt speelparadijs met schommels, draaimolens, trampolines, klimtoestellen, en een shooterbaan. Kinderen kunnen hier hun energie kwijt maar ook volwassenen krijgen de mogelijkheid om weer even kind te zijn. Stap gezellig met het hele gezin op de familieschommel… Plezier voor iedereen!

Kabouter Klauter Kasteel
Wat voor weer het ook is, heel warm of juist regen… Geen probleem! Er kan volop binnen gespeeld worden in het Kabouter Klauter Kasteel. Jullie vinden er onder andere een reuze familieglijbaan, rollerbaan, hoge klimberg, fietsbaan, trampolines, een spannende shooterarena en nog veel meer. De airhockey en pooltafels zijn leuk voor alle leeftijden! Ook kunnen jullie genieten van het sprookje: ‘De boom met de gouden appels’ in het Sprookjestheather op de tweede verdieping.

Kinderboerderij
Op onze kinderboerderij word je ontvangen door Old MacDonald met zijn dieren. Hier lopen veel lieve dieren, zoals herten, geitjes, alpaca’s en eenden. De geitjes worden graag geknuffeld en kinderen die graag eens op een echte tractor willen zitten, hebben hier de kans!

Arriva Touring vervoert iedereen snel en veilig naar het schoolreisje per touringcar. De gehele reis inclusief de bus, de entree en het arrangement kan geheel op de groep afgestemd worden.

Reisinformatie

Prijs:
Vanaf 16,- p.p

Inclusief:
– Busreis
– Entree
– Patat
– 1x drinken en ijs

Extra’s:
Maak het klassenuitje compleet met de verschillende arrangementen, vraag ons naar mogelijkheden!

Opstapplaats:
De opstaplocatie kan in overleg afgesproken worden.

Data:
De datum kan in overleg en op basis van beschikbaarheid afgesproken worden.