Speel- en ijsboerderij De Drentse Koe

Heerlijk spelen met een boerengevoel? Dat kan bij de Drentse Koe! Op de grens van Drenthe, Overijssel en Friesland (nabij Meppel) vind je Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe. Een ideale locatie waar het hele jaar door genoeg te beleven valt, bij mooi én minder mooi weer! Dit is een leuke schoolreis met Arriva Touring! Prijzen zijn v.a. prijzen voor busvervoer + entree. Het evt. arrangement kan geheel op de groep afgestemd worden.
Al vanaf
 25,00
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Speel- en ijsboerderij De Drentse Koe


Heerlijk spelen met een boerengevoel? Dat kan bij de Drentse Koe! 
Op de grens van Drenthe, Overijssel en Friesland (nabij Meppel) vind je Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe. Een ideale locatie waar het hele jaar door genoeg te beleven valt, bij mooi én minder mooi weer! Dit is een leuke schoolreis met Arriva Touring!

Binnen & buiten 
Naast een fantastisch buitenterrein (2 ha) met vele soorten traptrekkers, trampolines, skelter- en kabelbaan en dierenweide, is er een speelschuur met maar liefst 3 verdiepingen. Wordt het de unieke glow-in-the dark kelder met panna voetbal en Oudhollandse spelen, de speelmanege of de bouwzolder?

 

Waterplaats en klimmen boven de koeien

Wist je dat De Drentse Koe de voormalige koeienstal verbouwd heeft? Je vindt hier nu een volledig nieuwe overdekte waterspeelplaats met zowel manuele toestellen als sproeiers. Ook is er voor de iets grotere kinderen vanaf een jaar of 5 een bijzonder klimavontuur boven de koeien.

 

NIEUW – Pumptrackbaan

In de zomer van 2021 is er in de dierenweide een pumptrackbaan aangelegd. Super leuk voor wat oudere kinderen. Er zijn fietsjes en helmen aanwezig.

 

Interactief maïsdoolhof

Van mid juli t/m eind oktober is het interactieve maïsdoolhof open. Dwaal door het maïsveld, zoek de kinetische muziekzuilen en beantwoord de vragen. Oók leuk voor peuters en kleuters!

 

Drents Koe IJS

Natuurlijk is er ook een restaurant waar je allerlei lekkers kunt bestellen, van broodjes, gebak tot salades en snacks. Maar wat zeker niet mag ontbreken tijdens een dagje uit, is een écht Drents Koe IJsje, gemaakt van verse boerenmelk in vele smaken.

 

Dagelijks open van 10 – 18 uur. Gratis parkeren. Honden welkom mits aangelijnd.

 

Meer informatie op www.drentsekoe.nl

Reisinformatie

Prijs:
Vanaf € 19,50

Inclusief:
– inclusief vervoer
– entree
– ranja
– patat met snack, of poffertjes, of broodje knakworst en een ijsje
(Vooraf een keuze maken qua eten)

Extra’s:
Maak het klassenuitje compleet met de verschillende arrangementen, vraag ons naar mogelijkheden!

Opstapplaats:
De opstaplocatie kan in overleg afgesproken worden.

Data:
De datum kan in overleg en op basis van beschikbaarheid afgesproken worden.