Walibi Holland – actie

Thrillseekers en daredevils, opgelet! Er is maar één plek waar jullie terecht kunnen voor échte spanning en sensatie: Walibi Holland. Hier vinden jullie alles in één. De wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste festivals. Dat is pas een verrassende fun-cocktail vol actie, spektakel en adrenaline. Dus willen jullie hard gaan? Dan is Walibi Holland voor jullie the place to be!

Meer informatie over Walibi Holland vindt u hier.

 

In samenwerking met Walibi Holland hebben wij een prachtig aanbod voor u. Boek vóór 18 februari uw schoolreis naar Walibi Holland en ontvang € 3,- per persoon korting op de groepsentreeprijs. U betaalt geen € 18,- maar slechts € 15,- per persoon! Bovendien heeft per 10 leerlingen 1 begeleider vrij entree. Vul uw actiecode in bij de aanvraag: 22wal01

 

Al vanaf
 15,00
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

 

Thrillseekers en daredevils, opgelet! Er is maar één plek waar jullie terecht kunnen voor échte spanning en sensatie: Walibi Holland. Kom naar Walibi Holland en beleef met het hele groep of schoolklas een spectaculaire en gezellige dag uit! In ons attractiepark aan de rand van het prachtige Veluwemeer is namelijk voor alle leeftijden veel te beleven. Zo zijn er attracties voor de allerkleinsten, maar hebben we ook meer dan 20 spectaculaire attracties voor kids vanaf 6 jaar. Hou je zelf niet zo van spanning? Op diverse chill spots zit je heerlijk met een kop koffie en wat lekkers, terwijl je kijkt hoe de kinderen genieten van de attracties!

 

Zoek je spanning en uitdaging? Kom naar Walibi Holland voor een spectaculaire dag HARDGAAN met je vrienden! Met 11 thrill rides heb je aan adrenaline rushes geen gebrek! Durf jij bijvoorbeeld in Goliath, de snelste en hoogste achtbaan van Nederland? Of wat dacht je van Lost Gravity? Die is zo bizar dat je niet meer weet wat onder en boven is… Scroll verder en ontdek de perfecte dag uit voor jou en je vrienden!


Voor deze actie geldt:
• Alleen in combinatie met vervoer door Arriva Touring
• Indien coronamaatregelen de reis niet mogelijk maken, dan is kosteloos annuleren tot 2 dagen voor vertrek mogelijk.
• Alleen voor basisscholen
• Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en stapelen is niet mogelijk

 

Reisinformatie

Prijs:
Vanaf 38,- p.p

Inclusief:
– Busreis
– Entree

*Maak het dagje uit extra relaxt door vooraf menuvouchers bij te boeken zoals frites-, Snack- en hamburgermenu of de koffiebeker refill.

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.