Meerdaagse Maastricht

Breng een bezoek aan één van de gezelligste steden van Nederland! In historisch stadsdeel Wyck vindt u de enige overgebleven stadsbrouwerij van Maastricht. Een uniek uitstapje in het zuiden van het land!  Uiteraard heeft Maastricht nog veel meer te bieden, van historische panden, hippe designwinkels, statige kerken tot avontuurlijke grotten, je vindt het er allemaal!
Al vanaf
 90,00
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Meerdaagse Maastricht

Na een comfortabele busreis hebben wij in Maastricht voor u een leuk uitstapje op de planning staan! U gaat een korte wandeling met gids maken door het historisch stadsdeel Wyck, vervolgens geniet u in de voormalige stoombier brouwerij de Keyzer N.A. Bosch een rondleiding met aansluitend een proeverij van twee speciaal bieren!

Deze voormalige stedelijke brouwerij, die tot 1970 in gebruik is geweest door de familie Bosch is nog bijna volledig intact en een belangrijk industrieel archeologisch monument in Maastricht. Brouwerij De Keyzer is in Nederland de laatste nog compleet ingerichte ambachtelijke brouwerij en sinds 1996 als rijksmonument beschermd.

De rest van de dag heeft u vrije tijd om het bruisende centrum van Maastricht te ontdekken.
U verblijft deze reis in een middenklasse hotel in Maastricht

Reisinformatie

Prijs:
Vanaf €90,- p.p

Inclusief:
– Busreis
– Excursie voormalig stoombier brouwerij de Keyzer N.A. Bosch
– 1 overnachting met ontbijt

*het arrangement is uit te breiden met diverse mogelijkheden zoals een diner in hartje Maastricht

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.