Kerstmarkt Münster

Dit jaar kunt u met onze speciale kerstbus naar de kerstmarkt in Münster. Het historische stadje, met slechts 300 kraampjes is een genot om te bezoeken. Vertrekdata op 7, 14 of 21 december. Onderstaand zijn de opstaptijden en routes te vinden. Bekijk onze mogelijkheden.
Al vanaf
€ 29,50  28,00

Legenda

Green
Datum beschikbaar
Partial
Datum beperkt beschikbaar
Gray
Geen geldige reisdatum
Red
Datum is volgeboekt

Beschrijving

De sfeervolle busreis van het jaar, naar de kerstmarkt in Münster.

Nu de dagen kouder worden is het een goed moment om een dagje uit te plannen met een groep vrienden, vriend of, vriendin. Een kerstreis is hiervoor een ideale dag uit.

In Münster is de stad geheel in kerstsfeer dankzij vijf kerstmarkten, welke verdeeld zijn over meerdere locaties in de binnenstad van Münster. De verschillende markten luisteren naar prachtige namen als Weihnachtsmarkt am Rathaus, Lambertimarkt. Of Giebelhüüskesmarkt, Prinzipalmarkt, Kiepenkerl-Weihnachtsmarkt en Aegidii-Weihnachtsmarkt.

In totaal zijn er ongeveer driehonderd kraampjes met allerlei prachtige kerstartikelen en vooral heel veel gezellige lampjes. Met de prachtige oude pakhuizen als decor vind je hier de gezellige sfeer van kerst, alleen zoals onze oosterburen dat kunnen.

Dit jaar is er de mogelijkheid de kerstmarkt te bezoeken in speciale kerst bussen! Kerstelijk versierd met bijpassende muziek en een heerlijke mok met warm drinken, inclusief wat lekkers !

Opstaptijden

Opstaptijden en locaties Munster kerstmarkt

  • 10.45 uur Hoogkerk
  • 11.00 uur Groningen CS
  • 11.15 uur Groningen, Kardinge
  • 11.30 uur Hoogezand
  • 11.40 uur Zuidbroek
  • 11.55 uur Winschoten(retour om 20.00 uur Münster )