Groepsdagtocht 22: Ameland, genieten van de waddendiamant

Lekker uitwaaien en genieten van een ‘andere wereld’ dan het vaste land? Beleef de waddendiamant Ameland. Aan het eind van de middag gaan we terug met de veerboot naar Holwerd. Op de ‘vaste wal’ stoppen we nog voor een driegangendiner in een gezellig restaurant.
Al vanaf
 59,50
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Ameland, genieten van de waddendiamant

Lekker uitwaaien en genieten van een ‘andere wereld’ dan het vaste land? Beleef de wadden-diamant Ameland. Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Holwerd. Hier scheept u in op de veerboot. Tijdens een tocht van bijna een uur kunt u genieten van de vaartocht over de Waddenzee. Misschien spot u onderweg nog wel een zeehond! Aangekomen op het eiland, in de haven van Nes, gaan we in de bus verder voor een uitgebreide rondrit, waarbij we de vier Amelander dorpen Hollum, Ballum, Buren en Nes bezoeken. In Hollum heeft u de tijd om de vuurtoren te bezoeken en het dorp te verkennen.

Na het bezoek gaan we terug naar Nes. In Nes is er gelegenheid om te ‘shoppen’ bij de leuke winkeltjes of neer te strijken op één van de vele terrasjes. Probeer hier een ‘Amelander Nobeltje’. Dit is een likeur die in 1902 werd geboren en destijds illegaal door de fam. Nobel op het eiland werd gestookt. Bij mooi weer is het ook leuk om een strandwandeling te maken. Aan het eind van de middag gaan we terug met de veerboot naar Holwerd. Op de ‘vaste wal’ stoppen we nog voor een driegangendiner in een gezellig restaurant.

Incl.: overtocht Holwerd-Nes v.v., eventueel tocht met de Strandexpress, driegangendiner in Friesland

Reisinformatie

Inclusief:
overtocht Holwerd-Nes v.v., eventueel tocht met de Strandexpress, driegangendiner in Friesland

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.