Groepsdagtocht 5: Van Dokkum en paling

We gaan deze dag op weg naar Harderwijk. Een museum waar hardop gelachen wordt, waar wildvreemden met elkaar in gesprek raken voor een schilderij. Dat is uniek. Dat is het Marius van Dokkum Museum. Het enige geregistreerde museum in Nederland van een levende kunstenaar. Voor de lunch rijden we een stukje verder naar het Palingmuseum. Na het palingmuseum maken we een rondtocht door de Veluwe met o.a. radio Kootwijk.
Al vanaf
 81,00
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Groepsdagtocht: Van Dokkum en paling

We gaan deze dag op weg naar Harderwijk.Een museum waar hardop gelachen wordt, waar wildvreemden met elkaar in gesprek raken voor een schilderij. Dat is uniek. Dat is het Marius van Dokkum Museum. Het enige geregistreerde museum in Nederland van een levende kunstenaar. Voor de lunch rijden we een stukje verder naar het Palingmuseum. Daar beginnen we met een menu Lekkerbekje of Kibbeling. Daarna volgt een persoonlijke rondleiding en uitleg door één van de rookmeesters. U ziet o.a. hoe de paling wordt gefileerd. Op eigen gelegenheid kunt u het Palingmuseum bezoeken. We vervolgen onze dagtocht met een mooie rit door de Veluwe. Er gaat een gids mee op de touringcar, waarbij er een mooie rondrit wordt gemaakt door de omgeving langs o.a. het imposante art-deco zendstation Radio Kootwijk, een uniek rijksmonument en de Kroondomeinen. Tijdens de terugreis stoppen we voor een driegangendiner.

Incl.: koffie/thee met iets lekkers, entree en rondleiding museum, lunch Palingexperience, rondrit met gids, driegangendiner

Reisinformatie

Inclusief:
koffie/thee met iets lekkers, entree en rondleiding museum, lunch Palingexperience, rondrit met gids, driegangendiner

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.