Groepsdagtocht 14: Oostvaardersplassen en Yakult

Tijdens deze dagtocht brengt u onder andere een bezoek aan de Yakult fabriek en ontdekt u met een gids de prachtige natuur van de Oostvaardersplassen.
Al vanaf
 52,50
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Groepsdagtocht: Oostvaardersplassen en Yakult

Sinds 1994 is het kleintje Yakult ook in Nederland verkrijgbaar. Alweer 80 jaar geleden bracht de wetenschapper dr. Minoru Shirota na jarenlang onderzoek het eerste flesje met probiotica op de markt in Japan. In 1994 werd Yakult voor het eerst in Europa geproduceerd in Almere. Sinds die tijd staat hier de productielocatie voor de hele Europese markt. U krijgt een rondleiding en u ziet tevens hoe het “kleintje Yakult” vervaardigd wordt.

Bij Gasterij “De Oostvaarders”, omgeven door water en natuur, staat tussen de middag een lunch voor u klaar.

Met een gids gaat u na de lunch op verkenning in de Oostvaardersplassen. Een uniek stukje natuur in zuidelijk Flevoland. Hier schiep de natuur een groot moerasgebied met rietvlaktes, ruige graslanden en waterplassen. En wist u dat er ganzen, lepelaars en aalscholvers te vinden zijn. Zelfs de zeearend broedt hier sinds een paar jaar weer.

Na de “natuurlijke” rondrit is er gelegenheid om de benen te strekken in Harderwijk, waarna we huiswaarts keren. Uiteraard stoppen we onderweg voor een diner.

Reisinformatie

Prijzen:
– 31-35 personen: € 65,- p.p.
– 36-40 personen: € 62,- p.p.
– 41-45 personen: € 60,- p.p.
– 46-50 personen: € 57,50 p.p.
– 51-55 personen: € 55,50 p.p.
– 56-62 personen: € 52,50 p.p.

Inclusief:
– Koffie
– rondrit met gids
– Lunch
– rondleiding
– Diner

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.