Borkum

Bent u op zoek naar een leuke activiteit met uw collega’s? Boek dan een arrangement naar het Duitse Waddeneiland Borkum.
Al vanaf
 45,00
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Borkum

De boottocht naar het eiland is puur genieten. Met de neus in de wind leunt u heerlijk achterover op het grote zonnedek van de veerboot. Geniet van de gezonde zeelucht en het ruisen van de golven. Tijdens de vaartocht wordt koffie en thee met gebak geserveerd en u kunt ook kiezen voor een ontbijt. Een dag die zo begint, kan alleen maar ontspanning brengen! Daarom is een bezoek aan een van de Duitse Oostfriese Waddeneilanden zeker de moeite waard!

Na aankomst rijdt u met een treint naar de stad Borkum. U heeft de keuzemogelijkheid om met de fiets op ontdekkingstocht te gaan over het eiland, maar u kunt ook een rondrit maken over het eiland met de bus of een huifkar. Tevens is een bezoek aan de vuurtoren of het Heimatmuseum de moeite waard. In het centrum van Borkum vindt u vele winkels, restaurants en een gezellige strandpromenade!

De dagtocht wordt afgesloten met een heerlijk diner.

Reisinformatie

Prijs:
Vanaf € 45,- p.p.

Inclusief:
– Busreis
– Boottocht met koffie en gebak
– Treintrit op het eiland
– Bus rondrit

* Het is mogelijk om het arrangement te wijzigen of uit te breiden met ontbijt op de heenreis boot, fietshuur en huifkartocht. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.