Waddeneiland Texel

Morgenstond heeft goud in de mond. Dit oude spreekwoord is van toepassing op uw dagtocht. Al heel vroeg in de ochtend vertrekt via Ewijcksluis voor heerlijke koffie met cake, richting Den Helder waar u overvaart naar Texel.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Waddeneiland Texel

Morgenstond heeft goud in de mond. Oftewel: door vroeg te beginnen kan men meer werk verrichten. Dit oude spreekwoord is van toepassing op uw dagtocht. Al heel vroeg in de ochtend vertrekt u vanaf uw opstapplaats, via Ewijcksluis voor koffie met cake, richting Den Helder waar u overvaart naar Texel.

Daar brengen we eerst een bezoek aan het Schipbreuk- en Juttersmuseum. Dit unieke museum vindt u alleen op een eiland als Texel en is de overtocht méér dan waard. Strandjutter Jan Uitgeest vertelt zelf in geuren en kleuren over alles wat op het strand is aangespoeld. Met veel humor valt u van de ene verbazing in de andere als soms de meest vreemde voorwerpen de revue passeren. Dit is absoluut het meest vermakelijke museum van het eiland!

Hierna kunt u op eigen gelegenheid wat tijd doorbrengen in de Koog. Gezellig wat rondkijken of ergens op een terrasje van een lunch genieten. Na deze onderbreking stappen we in de bus en vertelt een gids u tijdens een rondrit over de bezienswaardigheden en het wel en wee op Texel. We sluiten deze dagtocht met een ‘gouden randje’ af met een diner bij het ons welbekende restaurant ’t Haske in Joure.

Reisinformatie

Prijzen:
– 31-35 personen: € 61,- p.p.
– 36-40 personen: € 58,- p.p.
– 41-45 personen: € 54,- p.p.
– 46-50 personen: € 51,- p.p.
– 51-55 personen: € 49,50 p.p.
– 56-62 personen: € 48,- p.p.

Inclusief:
– 2x koffie met cake
– Overtocht
– Entree en rondleiding
– Gids
– Diner

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Heeft u nog vragen? Bel gratis: 088 - 277 81 00