Klimbos Park het Plateau, Brunssum Limburg

Een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s? Organiseer jij een bedrijfsuitje of familie-uitje? Dan ben je bij het klimbos Park het Plateau aan het juiste adres! Park het Plateau is gelegen in het Schutterspark in Brunssum.

 

In het klimpark trotseer je hindernissen op een hoogte van 3,5 tot 7 meter (afhankelijk van de 4 routes). Zo beklim je o.a. touwladders, lianen, houten wiebelbruggen en je glijdt via een zipline langs de bomen weer naar onder. Het klimbos in Brunssum bestaat uit 4 klimroutes met oneindig veel uitdagende elementen die jou de ultieme natuur- en avontuur beleving zullen geven!

Al vanaf
 58,00
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Klimbos Park het Plateau, Brunssum Limburg
Sportief en culinair Zuid-Limburg

 

Een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s? Organiseer jij een bedrijfsuitje of familie-uitje? Dan ben je bij het klimbos Park het Plateau aan het juiste adres! Park het Plateau is gelegen in het Schutterspark in Brunssum. In het klimpark trotseer je hindernissen op een hoogte van 3,5 tot 7 meter (afhankelijk van de 4 routes). Zo beklim je o.a. touwladders, lianen, houten wiebelbruggen en je glijdt via een zipline langs de bomen weer naar onder. Het klimbos in Brunssum bestaat uit 4 klimroutes met oneindig veel uitdagende elementen die jou de ultieme natuur- en avontuur beleving zullen geven!

 

Voor de natuurliefhebbers die niet de boom in willen kun je op het terras genieten van een drankje of ontdek de prachtige natuur van Limburg door diverse wandel- en fiets routes. Park het Plateau ligt namelijk op een centraal punt tussen de Brunssumerheide en de Schinveldse bossen in. Zo combineer je je wandel- of fiets route dus gemakkelijk met het prachtige heuvellandschap van de Brunssumerheide en de Schinveldse bossen, een onontdekte groene parel tussen Schinveld en de Duitse Selfkant. In het park bevindt zich een natuurinformatiepunt, hier zijn wandelkaarten met wandel- en fiets routes verkrijgbaar.

Meer informatie over Klimbos Park het Plateau vindt u hier.

 

Bedrijfsuitje: sportief en culinair Zuid-Limburg

Aantal personen: maximaal ter grootte van het maximum aantal buspassagiers; minimaal 35 personen.

 

Tijden:

aankomst bij Park het Plateau: 10:00u

vertrek vanaf Park het Plateau: 16:00u

Vertrek per touringcar vanaf ‘n plaats in Zuid-Oost-Brabant of Limburg

 

Programma:

10:00 uur: Aankomst bij Park het Plateau te Brunssum.

10:00 – 10:30 uur: Koffie met stukje Limburgse vla

10:30 uur: uitleg over de sportieve activiteiten.

10:45 – 13:00 uur: onder begeleiding van instructeur klimmen in de 4 routes van het Klimbos.

13:00 – 14:15 uur: heerlijk Italiaans buffet *

14:15 – 15:15 uur: Boogschietworkshop

15:15 – 15:45 uur: afsluitende drankjes (apart afrekenen)

16:00 uur: vertrek bus

 

* het buffet (warm en koud) blijft de hele middag opgesteld. Geen drank inbegrepen.