Groepsdagtocht 6: Roofvogels en Staphorst

Arriva Touring brengt u op deze najaarsdag naar een spectaculaire roofvogelshow waarbij de roofvogels u om de oren vliegen. ’s Middags komen wij tot rust op een rondvaartboot die u door de prachtige Weerribben vaart.
Al vanaf
 51,50
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Groepsdagtocht: Roofvogels en Staphorst

Na een uurtje in onze luxe touringcar kunt u eerst even de benen strekken en genieten wij in Baarlo van een kopje koffie met een heerlijk appelgebakje. Hierna krijgt u een roofvogel demonstratie. Tijdens de demonstratie kunt u genieten van de vrije vluchten van roofvogels en uilen. Zo ziet u onder andere de geruisloze vlucht van een uil, de buizerd die vlak over uw hoofd scheert en de razendsnelle valk die op zijn prooi duikt. Een geweldige demonstratie waarbij u niet alleen stil zit te luisteren maar u wordt betrokken op een interactieve en humoristische manier. Na de demonstratie rijden wij naar het pittoreske Dwarsgracht, restaurant de Otterskooi, hier ontvangt u een voortreffelijk driegangendiner.

Vanaf Dwarsgracht rijden wij langs de Weerribben naar museum Staphorst. In een mooi gerestaureerde Staphorster boerderij is de geschiedenis van Staphorst te zien in voorwerpen, klederdracht en schilderijen. Een gedeelte van de boerderij is helemaal origineel ingericht, zoals het vroeger was. Kleurige, mooie tegeltableaus en prachtig schilderwerk. Ook het beroemde stipwerk op de mutsjes ontbreekt natuurlijk niet. Onder leiding van een gids ervaart u Staphorst door de jaren heen. Na het bezoek zet uw bezoek zich voort in de bus waarmee u een rondrit door Staphorst maakt en nog veel meer interessante weetjes over het dorp leert. De rondrit wordt afgesloten met een lekker kopje koffie waarna u weer richting huis rijdt.

Reisinformatie

Prijzen:
– 31-35 personen: € 64,- p.p.
– 36-40 personen: € 60,- p.p.
– 41-45 personen: € 57,- p.p.
– 46-50 personen: € 55,- p.p.
– 51-55 personen: € 53,- p.p.
– 56-62 personen: € 51,50 p.p.

Inclusief:
– 2 x koffie met appelgebak, roofvogeldemonstratie, driegangendiner, entree met rondleiding, rondrit en 2 x koffie

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.