Groepsdagtocht 4: Op en rond de Overijsselse Vecht

Bij Rederij Peters wordt u gastvrij ontvangen aan boord van ons partyschip ´Queen of Vechtvalley´ met koffie/thee en een stuk vlaai. Vervolgens varen we vanuit Ommen naar de monumentale sluis en stuw van Vilsteren, een tocht door het natuurrijke Vechtdal Overijssel. We gaan weer op weg, voor een mooi rondrit door de bosrijke omgeving van het landgoed.
Al vanaf
 66,50
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Groepsdagtocht: Op en rond de Overijsselse Vecht

Bij Rederij Peters wordt u gastvrij ontvangen aan boord van ons partyschip ´Queen of Vechtvalley´ met koffie/thee en een stuk vlaai. Vervolgens varen we vanuit Ommen naar de monumentale sluis en stuw van Vilsteren, een tocht door het natuurrijke Vechtdal Overijssel. Tijdens de boottocht wordt er verteld over het verleden en heden van Ommen en het Vechtdal. Hierna volgt een mooie rit naar ons lunchadres in Vilsteren bij herberg de Klomp. Het dorp Vilsteren ligt in zijn geheel op het gelijknamige landgoed. De structuur van het dorp wordt enerzijds bepaald door de agrarische ontstaansgeschiedenis (een esdorp) en anderzijds door de eeuwenoude relatie met het landgoed. Na de lunch is er een videopresentatie over het ontstaan van het landgoed Vilsteren.

We gaan weer op weg, voor een mooi rondrit door de bosrijke omgeving van het landgoed. Een gids vertelt u er alles over. Na dit bezoek brengt de bus u naar het centrum van Ommen, waar u op eigen gelegenheid het centrum kan verkennen. Aan het einde van deze dagtocht rijden we naar restaurant de Otterskooi in Dwarsgracht voor een driegangendiner.

Incl.: boottocht op de Overijsselse Vecht, koffie/thee met vlaai, koffietafel en videopresentatie, rondrit met gids, driegangendiner

Reisinformatie

Inclusief:
boottocht op de Overijsselse Vecht, koffie/thee met vlaai, koffietafel en videopresentatie, rondrit met gids, driegangendiner

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.