Groepsdagtocht 32. Stakenbergtour (Paling Experience)

Een uniek kijkje achter de schermen in een ambachtelijke palingrokerij, er is een gratis palingmuseum, een film over de palingvangst, altijd een demonstratie paling fileren en natuurlijk mag iedereen paling proeven. Na de middag kunt u rustig achterover gaan zitten en genieten van het uitzicht tijdens een rondrit met gids op de Veluwe.
Al vanaf
 55,00
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Groepsdagtocht 32. Stakenbergtour (Paling Experience)

Hier krijgen groepen een uniek kijkje achter de schermen in een ambachtelijke palingrokerij, er is een gratis palingmuseum, een film over de palingvangst, altijd een demonstratie paling fileren en natuurlijk mag iedereen paling proeven. Na afloop van de Paling Experience kan men in de visspeciaalzaak naast de dagvers gerookte paling & zalm kiezen uit meer dan 100 soorten vis & vislekkernijen; dus voor ieder wat wils. Na de middag kunt u rustig achterover gaan zitten en genieten van het uitzicht tijdens een rondrit met gids op de Veluwe. De Stakenbergtour voert ons langs beken en sprengen, omgeving Leuvenum en langs kasteel Staverden. Na de rondrit houden we een korte pauze om even de benen te strekken.

Ook deze dag wordt op de terugreis met een prima diner afgesloten. 

Inclusief: 2x koffie met kruidkoek, paling-arrangement met broodje paling of portie kibbeling, gids en een driegangendiner.

Reisinformatie

Prijzen*:
– 31-35 personen: € 72,- p.p.
– 36-40 personen: € 67,- p.p.
– 41-45 personen: € 63,- p.p.
– 46-50 personen: € 60,- p.p.
– 51-55 personen: € 57,- p.p.
– 56-62 personen: € 55,- p.p.
* Op basis van prijspeil 2022

Inclusief:
– 2x koffie met kruidkoek
– paling-arrangement met broodje paling of portie kibbeling
– gids
– driegangendiner

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.