Groepsdagtocht 1: Dagje Duin en zee

Op de Afsluitdijk, bij Kornwerderzand, staat een markant gebouw als een schuimkraag op de dijk: Het Afsluitdijk Wadden Center. Het centrum biedt een totaalbeleving over de Waddenzee (Unesco Werelderfgoed), de voor de wereld unieke in aanbouw Vismigratierivier, het IJsselmeergebied en niet te vergeten de Afsluitdijk zelf.
Al vanaf
 82,00
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Dagje Duin en zee

Op de Afsluitdijk bij Kornwerderzand staat een markant gebouw als een schuimkraag op de dijk: Het Afsluitdijk Wadden Center. U ervaart hier alles over Unesco Werelderfgoed Waddenzee, de voor de wereld unieke in aanbouw Vismigratierivier, het IJsselmeergebied en niet te vergeten de Afsluitdijk zelf. Er is een interactieve achtergrond waar u een levendig beeld krijgt van de omgeving, maar ook van de vele waterbouwkundige en andere vernieuwende projecten die hier de komende jaren worden gerealiseerd. Uw bezoek begint met koffie en oranjekoek. Daarna kunt u op eigen gelegenheid de route door het Waddencentrum volgen.

We rijden vervolgens door naar de schitterende kust. De volgende stop is Schoorl. Hier kunt u genieten van de lunch. Na de lunch gaat u het duinengebied verkennen met de Zonnetrein. De gids geeft onderweg uitleg, o.a. over het Nationaal Park de Duinen. Ter afsluiting staat er nog een drankje klaar op het terras van het restaurant en kunt u nog even nagenieten van de tocht. De bus staat inmiddels klaar om u terug te brengen naar uw opstapplaats. Maar… onderweg stoppen we uiteraard nog voor het diner.

Incl.: 2 x koffie met Oranjekoek, entree Wadden Center, lunch, rondrit Zonnetrein, 1 consumptie, driegangendiner

fotograaf: Ruben van Vliet

Reisinformatie

Prijzen:
– 31-35 personen: € 81,- p.p.
– 36-40 personen: € 76,-p.p.
– 41-45 personen: € 72,50 p.p.
– 46-50 personen: € 69,50 p.p.
– 51-55 personen: € 67,50 p.p.
– 56-62 personen: €65,50 p.p.

Inclusief:
– 2 x koffie met oranjekoek, entree, lunch, rondrit, 2 consumpties en driegangendiner

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.