GaiaZOO, Kerkrade

Een schoolreis naar GaiaZOO…dat is méér dan een uitstapje dat is een beleving! Ga mee op avontuur en ervaar een onvergetelijk dagje uit. Prijzen zijn v.a. prijzen voor busvervoer + entree. Het evt. arrangement kan geheel op de groep afgestemd worden.
Al vanaf
 21,50
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

GaiaZOO, Kerkrade

Waarom heeft een stekelvarken stekels? Spring jij net zo ver als een cheeta? Ontdek GaiaZOO op een speelse en interactieve wijze aan de hand van onze speurtochten en ga zelf aan de slag met opdrachten en vragen. Spring zo ver als een cheeta, voel eens aan een stekel van een stekelvarken, speel het memoryspel en nog veel meer.

Voor onze allerjongste bezoekers hebben wij een apart kleuterprogramma; zij ontvangen een kleutertas met een spannende fotospeurtocht, een dieren imitatiespel en een dierenmemory. En na de speurtocht? Lekker spelen in de speeltuin, de JungleTour of de DinoDome.

Arriva Touring vervoert iedereen jullie veilig naar het de GaiaZOO. De gehele reis inclusief de bus, de entree en het arrangement kan geheel op de groep afgestemd worden.

Vraag een offerte bij ons aan en bekijk de mogelijkheden.

Reisinformatie

Prijs:
Vanaf 16,00 p.p

Inclusief:
– Busreis
– Entree

Extra’s:
Maak het klassenuitje compleet met de verschillende arrangementen, vraag ons naar mogelijkheden!

Opstapplaats:
De opstaplocatie kan in overleg afgesproken worden.

Data:
De datum kan in overleg en op basis van beschikbaarheid afgesproken worden.