Attractiepark Slagharen – ACTIE!

Ook aan het kijken naar de schoolreis bij uitstek? Ga naar Attractiepark Slagharen. Met de nieuwe unieke triple launch achtbaan Gold Rush een mooie schoolreis bestemming.

 

VROEGBOEK ACTIE! Boek vóór 3 maart uw schoolreis naar Slagharen en ontvang € 1,- per persoon korting op de groepsentreeprijs. U betaalt slechts € 10,50 per persoon. Vul uw actiecode in bij de aanvraag: 22Slag01

 

Al vanaf
 10,50
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen is met het gevarieerde aanbod de ideale bestemming voor een onvergetelijke schoolreis.  Jong en oud kunnen genieten van meer dan 30 spannende attracties; doe je eerste rijervaring op tijdens een ritje in The Passepartout Explorer en beleef vanaf voorjaar 2017 de nieuwe unieke triple lauch achtbaan Gold Rush! Daarnaast kun je een bezoek brengen aan de overdekte shows met paarden, illusies en acrobatiek. De schoolreis met Arriva Touring is leuk.

Eten & drinken
Maak je schoolreis helemaal compleet en verzorgd met een smakelijke lunch. Kies uit een van onze menu’s en profiteer van scherpe tarieven in combinatie met toegang tot het attractiepark.

Ontdek & Leer
Wil je het schoolreisje een educatief tintje meegeven? Vraag dan nu gratis het programma Ontdek & Leer aan. Tijdens een wandeling door het attractiepark dienen de leerlingen leuke feitjes en weetjes van de verschillende attracties te achterhalen: hoe hoog is het reuzenrad en hoe lang duurt een rondje in de Enterprise?

Aqua Mexicana
Verleng het bezoek aan het attractiepark met een verfrissende duik in het waterpark Aqua Mexicana (vanaf €8,00 p.p. op basis van beschikbaarheid). In het binnen- en buitengedeelte vind je tien verschillende glijbanen, waaronder drie grote met special effects of stap in het grootste bubbelbad van Nederland.

Arriva Touring vervoert iedereen veilig naar het schoolreisje per touringcar. De gehele reis inclusief de bus, de entree en het arrangement kan geheel op de groep afgestemd worden.

* Deze actie geldt:
• Alleen in combinatie met vervoer door Arriva Touring
• Indien coronamaatregelen de reis niet mogelijk maken, dan is kosteloos annuleren tot 2 dagen voor vertrek mogelijk.
• Alleen voor basisscholen
• Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en stapelen is niet mogelijk

Reisinformatie

Prijs:
Vanaf 23,00 p.p

Inclusief:
– Busreis
– Entree

Extra’s:
Maak het klassenuitje compleet met de verschillende arrangementen, vraag ons naar mogelijkheden!

Opstapplaats:
De opstaplocatie kan in overleg afgesproken worden.

Data:
De datum kan in overleg en op basis van beschikbaarheid afgesproken worden.