Idee├źn voor meerdaagse reizen

Bent u op zoek naar een meerdaagse busreis? Arriva Touring brengt u naar iedere denkbare bestemming in zowel binnen- als buitenland. Wij hebben een divers aanbod aan meerdaagse reizen per bus naar de mooiste steden en gebieden. Hieronder vindt u een overzicht van alle beschikbare meerdaagse busreizen. Onze bussen zijn uitstekend onderhouden en netjes waardoor u comfortabel en veilig naar uw bestemming reist. Arriva Touring zorgt voor een zorgeloze vakantie waarbij u alleen maar hoeft te genieten. Bekijk alle informatie en boek direct!

Comfort: Schone, nette touringcars, airco, USB-aansluitingen in bussen vanaf 2016.
Veiligheid: Extra veiligheidscheck, veiligheidsfilm, EHBO-trommel, brandblusser, veiligheidshamer en gordels in alle bussen.
Multimedia / navigatieapparatuur: WiFi, multimediasysteem, CD/DVD- speler / TFT-schermen, reisleider microfoon, Rietveld-systeem.

Uw eigen meerdaagse reis op maat samenstellen?

Klik op onderstaande button en vul het offerte aanvraagformulier in voor meer informatie over de prijzen, mogelijkheden voor het huren van een bus en eventuele arrangementen of entrees. Wij helpen u graag om voor uw groep de beste oplossing te vinden.