4, 5 of 6 dagen Londen

Londen is de hoofdstad van Engeland en een echte wereldstad. Met haar vele bezienswaardigheden een ware trekpleister voor velen. Een absolute aanrader voor uw schoolreis. Gaat u mee?
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Beschrijving

Londen, Groot Brittannië

In samenwerking met JennTravels organiseren wij aantrekkelijke programma’s voor een reis naar Londen. 4, 5 of 6 dagen voor scholen van het voortgezet onderwijs, alles is mogelijk!

Londen is de hoofdstad van Engeland, een echte wereldstad die ook wel wordt omschreven als “een wereld in een stad”. Dit omdat het een smeltkroes is van immigranten en veel bezocht wordt door toeristen from all over the world. Daarnaast ook echt Engels met statige gebouwen, verkeer dat links rijdt, dubbeldeks bussen, typisch Engelse taxi’s en eeuwenoude bezienswaardigheden. Ondanks dat Londen een miljoenenstad is, heeft de stad een plezierige atmosfeer en dynamiek. Het openbaar vervoer is goed georganiseerd met bussen en een zeer efficiënt metrosysteem (the underground), waardoor u zich snel kunt verplaatsen naar overal in de stad.
Het programma voor deze schoolreis is vrij in te vullen en graag helpen wij de reis zo compleet mogelijk te maken.

Een aantal voorbeelden van activiteiten in Londen en omgeving

 • Bezoek aan de imposante kathedraal van Canterbury.
 • Sightseeing Londen met opdrachten voor de leerlingen. Bezoek aan Trafalgar Square, Westminster Abbey, the Big Ben, Buckingham Palace, National Galery. De musea in Londen hebben allen gratis entree.
 • Sightseeing Londen met bezoek aan de schitterende Hyde park & Kensington Gardens, aan het stijlvolle en beroemde Harrods, de prachtige St. Paul’s cathedral en de Tower Bridge.
 • Avondprogramma’s met boottocht over de Thames, het reuze reuze rad the London Eye of bezoek aan een musical, nergens zo goed als in Engeland.
 • Bezoek aan de universiteits- en “Harry Potter” stad Oxford met rondleiding door gids van o.a. de Colleges en de binnenstad van Oxford. ’s Middags fietstocht door Oxford en omgeving met gids of boottocht (punteren) door Oxford met gids.
 • Bezoek aan chocolade fabriek in de omgeving van Aylesbury en outdoorprogramma met keuze uit mountainbiken, hike, boomparcours, boogschieten of nature walk met opdrachte voor flora met instructeurs.
 • Land of the castles: bezoek aan het oudst bewoonde kasteel ter wereld, het Windsor Castle, maar ook het Dover Castle is zeer de moeite waard.
 • Thema attracties zoals de Tower of London, de BBC studios of The making of Harry Potter filmstudios.

 Accommodaties

 • Gastgezinnen
  Het verblijf voor leerlingen kan thuis bij Engelse families in Londen en omgeving. Deze manier van homestay overnachtingen biedt leerlingen en docenten een echte belevenis van Engeland en hoe families in Engeland leven. Ook voor het beleven en gebruiken van de Engelse taal is deze manier van overnachten een unieke kans. De leerlingen verblijven meestal met z’n tweeën in een familie, waar ze ook deelnemen aan ontbijt en diner. Van de families krijgen ze een lunchpakket mee voor overdag. Elke homestay bij een Engelse familie is dicht bij openbaar vervoer. Elke familie wordt bezocht door de homestay organisatie en moet voldoen aan normen voor kwaliteit en gastvrijheid. U kunt kiezen uit gastgezinnen in Londen en buiten Londen.
 • Groepsaccommodatie
  In Londen zijn veel geschikte groepsaccommodaties en hostels. Er kan door de school gekozen worden voor een hostel in het centrum of buiten het centrum. Wij stellen graag 2 of 3 geschikte hostels voor aan de school. Met of zonder maaltijden (ontbijt, lunchpakketten, diner).

Reisinformatie

Prijs:
De prijs is op aanvraag. De definitieve prijs per leerling wordt altijd bepaald in overleg met de school. Het programma en de lengte van de reis kan worden aangepast aan de wensen van de school. Een schoolreis is maatwerk!

De offerte is inclusief:
– Het busvervoer per luxe touringcar van Nederland naar Londen, Engeland en het vervoer per boot of trein;
– De overnachtingen in een groepsaccommodatie in Londen;
– De maaltijden;
– De activiteiten en excursies;
– De reis- en verblijfkosten voor 1 schoolbegeleider op 10 leerlingen;
– 1 leerling gratis bij groepen van meer dan 25 personen.

Wij kunnen tevens de reisverzekering (inclusief dekking voor bijzondere sporten) voor de schoolgroep verzorgen.

Opstapplaats(en):
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Data:
In overleg af te stemmen en onder voorbehoud van beschikbaarheid.