Official supplier Special Olympics Nationale Spelen Breda en Tilburg 2024

Over precies één maand is het zover, de start van de Special Olympics Nationale Spelen Breda & Tilburg (SONS). Wij zijn trots om Official Supplier te zijn van dit prachtige evenement. Eerder waren we al trotse vervoerder van de sporters tijdens Special Olympics Nationale Spelen in de Achterhoek in 2018 en in Friesland in 2014.

Tijdens het meerdaagse sportevenement leveren we niet alleen het evenementenvervoer, ook kunnen bezoekers van SONS gratis met de bus naar het evenement reizen. Tijdens de @specialolympics2024nl vervoert @arriva_nl / @arrivatouring de sporters van @breepark (openingsceremonie) naar de @beeksebergen (Special Olympics dorp) en van de Beekse Bergen naar 20 sportlocaties in Breda en Tilburg.

De Special Olympics Nationale Spelen Breda & Tilburg 2024 vinden plaats van 14 tot en met 16 juni in @gemeente_breda en @gemeentetilburg. Ruim 3000 sporters en begeleiders, strijden in 20 sporten om eremetaal. Het is hét grootste multi-sportevenement van Nederland voor mensen met een verstandelijke beperking. Kijk ook eens op www.specialolympics2024.nl.