Duurzaam rijden bij Arriva Touring met HVO brandstof

Al onze touringcars zijn technisch in staat om met Hydrotreated Vegetable Oils (HVO) te rijden. Deze HVO is een biologische, duurzame brandstof (ook wel Blauwe Diesel) welke maar liefst 90% minder CO2 uitstoot dan reguliere diesel. De grondstof die hiervoor wordt gebruikt zijn plantaardige afvaloliën die eerst gediend hebben voor de voedingsindustrie en is daarom een circulair product (en daarom ISCC-EU goedgekeurd en voldoen aan de EN15940 norm). We hebben op ons eigen terrein in Groningen een tankstation staan voor deze HVO brandstof, maar zouden dit ook op andere plekken kunnen tanken. Op verzoek kunnen wij met deze HVO brandstof in onze bussen rijden. Omdat u kunt aantonen dat er zelfs op vervoersgebied op duurzaamheid wordt gelet maakt dit het ook voor uw organisatie interessant! Bekijk ook onze flyer voor zakelijke en personeelsreizen.

Ons moderne wagenpark telt 60 bussen, waarvan het grootste deel EEV of Euro VI-normering hebben. 
Comfort: Schone, nette touringcars, airco, USB-aansluitingen in bussen vanaf 2016.
Veiligheid: Extra veiligheidscheck, veiligheidsfilm, EHBO-trommel, brandblusser, veiligheidshamer en gordels in alle bussen.
Multimedia / navigatieapparatuur: WiFi, multimediasysteem, CD/DVD- speler / TFT-schermen, reisleider microfoon, Rietveld-systeem.

Lees hier verder over de voordelen van HVO brandstof