Arriva Touring wint scholierenvervoer Fierder Onderwijs

Stichting Fierder Onderwijs heeft de aanbesteding van het busvervoer gegund aan Arriva Touring. Zo mag Arriva Touring de komende twee jaar zorgen voor de Fierder-busreizen. Vandaag al vertrekken de eerste bussen vanaf CSG Liudger Burgumvoor een reis naar De Experience Days in Drachten. De leerlingen van de HAVOtop die meegaan krijgen een taartje om de samenwerking tussen Arriva Touring en Fierder mee te vieren.

Emile Posthumus, Directeur Arriva Touring laat weten: “Wij zijn enorm blij dat Arriva Touring voor Fierder deze busreizen mag verzorgen. Dat we als beste uit de bus kwamen op basis van kwaliteit, kennis en kunde zijn we trots op. Het is één van de grootst gewonnen scholieren tenders in jaren, en dat ook nog eens dicht bij huis in de provincie Fryslân.”

Fierder Onderwijs
Fierder Onderwijs is een stichting die bestaat uit drie christelijke scholengemeenschappen voor voortgezet onderwijs: CSG Liudger, Dockinga College en Lauwers College. Arriva Touring heeft deze tender gegund gekregen op basis van kwaliteit en een marktconforme prijs.
 
Looptijd
De gewonnen tender start per september dit jaar en betreft een contract voor 24 maanden, met tweemaal een optionele verlening van 12 maanden.