Werken als bijvoorbeeld chauffeur bij Arriva is werken bij een marktgerichte en ambitieuze organisatie. Met kwalitatieve vervoerproducten en een flexibele dienstverlening spelen wij gericht in op de behoeften van onze klanten. Wij willen een steeds grotere rol van betekenis spelen in het personenvervoer. Niet alleen om de continuïteit van Arriva te waarborgen, maar vooral om het comfort en de veiligheid van onze reizigers te garanderen.

Op dit moment zijn er openstaande vacatures op Schiphol, bekijk ze hier!


Open sollicitatie?

Bent u op zoek naar een nieuwe interessante baan waarbij het vervoeren van mensen u als muziek in de oren klinkt? Wilt u de gastheer/gastdame zijn tijdens uw eigen reis, dan is Arriva Touring wellicht iets voor u! Als chauffeur bij Arriva Touring kunt u ingezet worden voor groepsvervoer, losse verhuur ritten in binnen- en buitenland of voor evenementenvervoer. Kort om een verscheidenheid aan mogelijkheden.

Heeft u belangstelling in een baan bij Arriva Touring, dan kunt u uw motivatie en curriculum vitae mailen of per post op sturen. Omdat wij  wel met enige regelmaat nieuwe, gemotiveerde chauffeurs zoeken kunt u uw gegevens naar ons opsturen zoals boven vermeld. Wanneer er een vacature is zullen wij contact met u opnemen en lichten wij u in over de verdere procedure.